Böyle oyun mu olur ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MAGDURUM tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAGDURUM

MAGDURUM User

Bu nasıl oyun cevap verin programcılar yüzünden oyunda bana ait olan bir itemi kullanamıyorum kullansam bug yapmış oluyorum kullanmasam batıyorum ve etkinlik zamanı 5 gündür bu hata devam ediyor ben derdimi kime anlatıcam oyuna girmeyecekmişim oyuna girmedigim zaman içerisindeki etkinlikdeki zarara mı kim karşılacaktı gemiye girince ise çelik zırh açmayınca bat açınca bug kullandı olsun ! Seafight programcılarının beceriksizli 1 aylık ban ki her ay bokor atarım yeni çıkan gülle veya topları alırım gemimin degeri 5 bin TL'den fazla . Bu oyun yönetimi bizi oyundan sogutmaya mı çalışıyor yoksa oyunu daha zevkli halde oynamamız için mi ugraşıyor hadi cevap verin şimdi moderatörün biri çıkar bir link atar saçma konuyla alaksız cevap verir ? Benim demeye çalıştıgım tamam hesap kapatılsın ama BU BUG OLARAK anladıralan benim dışımda gerçeklesen zırh mevzusu yüzünden olan banın bug kapana kadar olmasını istiyorum bug kapanana kadar gemime giremeyeyim bu konuda sıkıntı yok ama neden 1 ay ban neden programcının hatasını ben çekiyorum SAÇMALIK !!!!!!

2. MAGDURUM

MAGDURUM User

Supporttan gelen cevaba bakın şaka gibi !
    okumalıydınız beyefendi birşey yapamayız
    Saygılarımla,

Merhaba,

forumda duyurusu yapıldı dikkatli olmalıydınız

Saygılarımla,

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Size tüm gerekli cevapları forumdan ve supporttan vermemize rağmen ısrarla yeni konu açıp boş yere işgal ediyorsunuz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.