Böyle işmi olur

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ×Pλيλ¹×[≈Ŧ≈] tarafından 10 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. biz casus yerine giriyoruz adamı aratıyoruz profili inceleye basttımmı al sana - 3.5k inci bu ne böyle arkadaş yav 20k incim gitti boşu boşuna bi halt ettiğide yok hiç bi işede yaramıyor söyleyin şu patronlarınıza doğru düzgün iş yapsınlar bari yazsınlar 3.5k alıyor diye

2. şimdide kestiğim anemoiden 1971 inci veriyo 20k futbol güllesine karşılık saçma saçma şeyler yapıyosunuz içine ettiniz iyice

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Profili inceleye basmayın o zaman normal casus atmak istiyorsaniz yanindakine basmanız gerekirdi.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hadi diyelim profil incelemeye yanlışlıkta bastınız olur insanlık hali. Ekranınıza gelen onaylama butonuna nasıl yanlışlıkla basıyorsunuz! Onada yanlışlıkla basıyorum diyorsanız sorun sizde oyunda değil.

●ђр● bunu beğendi.
  5. onat

onat User

http://i.hizliresim.com/PMVbVQ.png resıme bak zaten yazıyor sorun oyunda değil sen de arkadaş...az oyunu inceleyın öğle oynayın herkusuru seafight ta aramayın..

6. onaylama butonu falan gelmedi

7. peki anemoiye ne diyeceksiniz ?

8. yav siz öyle butonu koyarsanız bende basarım hiç bişey almıyo sandım onay bilmem ne falanda gelmedi gitti bir sürü incilerim bi haltada yaramadı

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Hiçbir şey yazmıyor mu ? "3000 inci onayla" yazıyor koskocaman yukarıda arkadaş resmini atmış. Anemoi içinse o kadar kestim ne ben rastladım inci vermemesine ne de tartışma konularında vs. duyduk.

10. hiçbirşey yazmadı ve anemoi keserken baya bi battım o yüzden olabilirmi ? 1971 inci niye versin 20k futbol güllesine

11. ●ђр●

●ђр● Guest

Yazıyor olması lazım bir tıklayın şuan bir deneyin emin misiniz yazmadığına?

Anemoi ise siz batmışsınız rakipleriniz ise anemoiyi tamir ettirmiş demek ki :)

12. yok yazmıyor ve anemoiyide tamir etmesi imkansız çünkü çok çabuk battı

13. Herhangi bir npc ye 5 dk vurmassan tamir oluyor etkinlik gemileri tamir olurken darbesine göre mesela anomi 50 milyon dpsi var 20 milyon veya 30milyon birden tamir oluyor .Sen diyorsunya hani tamir olma imkanı yok hemen battı 2veya 3 kişi kesse bile 5 dakikadan hızlı kesemezler veyada hepsini tamir ettirmemiş olabilirler tek seferde zaten 20 milyon tamir oluyor