Böyle iş mi olurr ya!!! Derhal ilgilenin!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Esesli69 tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Esesli69

Esesli69 User

az önce 15.06 da telefonla 23,80 tl değerinde bir satın alma işlemi gerçekleştirdim. Telefonumdan onayı istedi verdim. Parayı kesti. Ama sayfada 20 dakika beklememe rağmen hala 'işleminiz gerçekleştiriliyor. Lütfen bekleyiniz' yazıyordu. Orada yazan 'Destek' butonuna tıkladım. Orada güvenlik sebebiyle bağlantını kestik sayfayı tekrar yükleyin ve işlemi tekrar gerçekleştirin yazıyordu ,aynısını yaptım. Ama telefonumda daha tl kalmadığı için gerçekleştirmedi! (Belki tl olsa bir daha alıcaktı).Support kısmına girdim ödeme sorunu dediğimde bir sayfa açıldı. Oradaki bilgilerde banka numarası vs. istiyordu benim kredi kartım yok! (ödeme sistemi olarak 'diğer' butonunu seçtim çünkü mobil ödeme yoktu). ayrıca ödeme tarihini tam giremiyorum! çünkü oradaki saatler 14 e kadar .Ben ise 15.06 da yaptım ödemeyi! Telefonumdan ücret kestiğine dair kanıt gösterebilirm. Lütfen ilgilenin!

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merak etmeyin kimse mağdur edilmez. Support a ID nizi yazarak ve durumu detaylarıyla belirterek bir mesaj atınız, igileneceklerdir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.