Böyle iş mi olur

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CanYalova7757 tarafından 27 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın admin ve oyun yöneticileri karaborsada KAÇAKCININ GURUöyleRU gemi tasarımına % 10 hasar yazmışsın ne hasarı olduğunuda yazssaydınız ! zıpkın mı top hasarımı ben aldım top hasarı diye zıpkın hasarı veriyormuş o kadar ruhum boşu boşuna gitti böyle işgüzarlık mı olur eksik bilgi veriyorsunuz mağdurum ben gerekeni yapın o tasarımı geri alın benden .!

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

açıklamaları okursanız göreceksiniz

Yeni gemi tasarımlarının istatistikleri ne şekilde olacak?
    Kaç Ruh topladığınıza bağlı olarak Karaborsa'dan satın alabileceğiniz iki gemi tasarımı olacak!

Düşük seviyedeki Kaçakçının Gururu gemisinin istatistikleri şu şekilde olacak:Bonus Hasar: %10, Bonus Can: 30.000, Bonus Vudu Puanı: 10,000.

Yüksek seviye Kaçakçının Onuru tasarımının istatistikleri şu şekilde olacak:
    Elit seviyesi 0-22: Bonus Hasar: %13, Bonus Can: 65.000, Bonus Vudu Puanı: 32.500.
    Elit seviyesi 23-24: Bonus Hasar: %14, Bonus Can: 71.000, Bonus Vudu Puanı: 35.000.
    Elit seviyesi 25-26: Bonus Hasar: %15, Bonus Can: 77.000, Bonus Vudu Puanı: 37.500.
    Elit seviyesi 27: Bonus Hasar: %16, Bonus Can: 83.000, Bonus Vudu Puanı: 40.000.

Ayrıca, elit seviyenizin ne olduğuna bakılmaksızın tüm gemi tasarımlarının %10 zıpkın hasarı bonusu da olacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.