Bug / Oyun hatasi blok server

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-DRAGON-_-s55 tarafından 30 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi günler sercırda ciddi derecede sorun yaşıyoruz biz her ada vurdugumuzda oyun kitleniyo ama ne yazıkki karşı taraf alırken böyle bişey olmuyo servırım global avrupa 5 oyunum seafıght seviyorum oynuyorum fakat bu durum zoruma gidiyo paraysa harcıyoruz çalışmıyor okumuyorum bundan dolayı daha fazla onlayn ım ben sabah akşam düşmanın istediyi zaman oyunu dondurmasından ciddi derecede sıkıldım oyundan sogudum bırakma olasılıgım var ve benim gibi filoda alyansta düşünenler var yazık gerek yok olmasın zaman geçiricek oyun bulmuş sevmiş ve oynuyoruz bıraktıgımızda oyunu biter oncaa insan oynamaz servır da kalabalık taraf biziz burası dagılsa nasıl olur servır boşalır neyse sözüm adminlere yetkililere ilgilenin lütfen ilgilenin global avrupa 5 teşekkürler iyi günler..................

2. bu soruna acil çözüm lütven düşman'ın elinde oyun o istediyinde oynuyoruz oyunu acil bi çözüm gelin bakın düzeltin lütfen

3. bakın bu da bi kaç kişi aramızda konuşurken ben . yazmadım ve okudum o ara ve link çekip yollamayı düşündüm lütfe yardım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.