Black Friday Paketleri Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve δcƦψκπĝ tarafından 21 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ESKİSİ ĞİBİ YAĞMACI ÖDÜLÜ KARABORSASINDA SEVİYE 1 2 ALEVLE BALYOZ TAKASI EKLENSİN

1. EVET

oy sayısı 22
    84,6%
  2. HAYIR

oy sayısı 4
    15,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. açılması lazım paket çektik ne bu yaa

τΣŁŁ¡ℓ¡-[ćђє] bunu beğendi.
  2. yetkili kimse yokmu cevap verecek bi acıklama yapmak zormu

3. Seafight ekibi bu sefer iyi taklaya getirdi oyuncuları. Açıklanan paketler yazılan tarihler hepsi çeviri hatası denilip üzeri örtülecek Bence kendimizi hiç yormayalim Kaçınılmaz olandan keyif almaya çalışalım...

4. kaddarr

kaddarr User

sorun yok açık yağmacının ödülü

5. voxvox

voxvox User

hani nerde açılmıyor ki

6. Kaprissss

Kaprissss User

sayfa çalışmıyor , beyaz ekran geliyor.

7. voxvox

voxvox User

yetkililer bi cevap verseniz sebebini bilsek en azından????

8. Paketlerden satın aldığınıza özel karaborsa açılacaktır. Karaborsa 29 Kasım Çarşamba lokal sunucu saati ile 12:00'a kadar açık kalacaktır. simdi karaborsa neden kapndı bi yetkili acıklama yapsın burda bu karadaqr adam yazı yazıyo

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Yağmacının ödülü bölümünde ya da ödeme bölümünde bulunan paketlerde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Lütfen tarayıcı geçmişinizi temizleyiniz tekrardan deneyiniz. Sorun devam ediyor ise lütfen destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

10. MERHABALAR sayın yetkililer bu bölüme dün ulaşım sağlaya biliyorduk ama belliki sistemsel bir hata gerçekleşmekte bu sorunun yetkililere bildirilip düzeltilmesini istiyoruz karaborsa kasım 29'una kadar acık kalıcak denilmişti kapanmadı ama sayfa hata vermekte ilginiz için saolun.

11. Menetli

Menetli Guest

12. sıkıntı şurda her gün yeni bişi cıkıyo düzelmeze bu günki balyoz takasını kacırırsak ne olacak

13. sıkıntı şurda her gün yeni bişi cıkıyo düzelmeze bu günki balyoz takasını kacırırsak ne olacak

14. Merak etmeyin o takaslar günlük cıkıyor ama degişim yapmazsanız eger yagmacı gününün sonuna kadar duruyor :)

15. Hâlâ bir gelişme yok sanırım

16. yok hala acamıyorum takas giderse büyük problem cünkü diğer severlar aldı bizim server bekliyo alsam gemi nerdeyse full balyoz bekliyoz

17. ben glb4 te oynuyorum burası da açılmıyor

18. beta sunucusuda suan kapalı ilk önce ordamı test edecekler

19. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Yeni birşey çıkması daha önce çıkan öğelerin gideceği anlamına gelmez. Bütün daha önce çıkan öğeler halen özel karaborsada.

Saygılar

20. Arkadaşlar 2 gündür girmedim oyunada yağmacı ödülüm açık fakat takas felan geldimi veya gelecek mi?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.