Destek Bkz. Azalan Sistem Nedir ?

Discussion in 'Fikir Havuzu ve Öneriler' started by кυαѕαя.тя, Jan 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Azalan Sistem Ödülleri, Seafight'ta bulunan ve oyuncuların ne kadar süredir çevrimiçi olduklarına dayanarak elde ettikleri kazançları veya ödüllerini ayarlayan bir özelliktir.

Oldukça basit, oyuncu ne kadar uzun süre çevrimiçi olursa, o kadar az ödül alır. Endişelenmeyin, "normal süre" için oynayan oyuncular bu sistemden etkilenmeyecek, aslında, küçük bir süre için artan ödüller kazanacaklar!

Azalan Sistemden etkileniyorsanız, durum çubuğunuzda aşağıdaki simgeye sahip olacaksınız ve kayıt defteri girişleriniz de ne kadar kazandığınızı veya kaybettiğinizi gösteren (Düzeltme:%) ifadesini yazacaktır.

Nasıl çalışır:

Bir oyuncu giriş yaptığında sınırlı bir süre için% 10 ek ödül kazanır.

Bu süre sona erdiğinde, oyuncu normal bir süre boyunca normal ödülleri kazanmaya devam eder.

Oyuncu anormal oyun süresi girmeye başladığında, ödülleri yavaş yavaş azalmaya başlayacaktır. Ne kadar uzun süre oynamaya devam ederse, ödüllerin o kadar düşmesi de o kadar önemli olur.

Çevrimdışı zamanlar da bu sistemde bir rol oynar, çevrimdışıyken ödülleriniz tekrar artar.

Normal bir süre ne kadardır?

Oynamak için harcanan zamana eşit olduğuna inanıyorum ama bir saat sonra sıfırlanmaya başladığı biliniyor.( Resmi açıklamada belli olacaktır)

Daha önce de belirtildiği gibi dürüst oyuncuların ilk% 10 bonus dışında bu sistem tarafından olumsuz etkilenmemesi gerekiyor!

Botu verimsiz yapmak için tasarlanmıştır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEX ~ BULL

Board Administrator

Swift

Board Administrator

Last edited: Jan 31, 2019
  2. ---------------------------------------------------------------------------------------
    - Pve Serverda uzun süre oyunda kalan gemiler saat başı artan %- lik dilime girerler.
    Sistem -10 ile -80 e kadar artıp azalan bir sistemdir. Yani oyun bi süre sonra kazançlarını düşürüyor. -80 e ulaştığınız zaman ortalama 8-10 saat (Ortalama) deaktif olmanız gerekiyor. Ya da yine oynarsınız ama -80 de oynarsınız

- Azalan sistem : Haritadaki Bütün NPC ( Bazı Etkinlik npc leri dışında) sistemleri ödüllerinin (eksi 10-80) oranında düşürüyor.( Taç - Deneyim Puanı - İnci)
    Bkz.;
    -Kar Erime Etkinliğinde NPC ödülleri Etkilenmedi ancak Özgürlük Etkinliğinde
    Etkinlenmiştir.
    -NPC Elegeçirmeleri ödülleri uygulamadan Etkilenmez.
    -Sandık içerikleri Azalan Ödül Sisteminden Etkilenmez
    - Tılsım haritaları da eksi sistemine dahildir.
    Not : Özel haritaları etkilemiyor.
    (Başak-Oğlak-Yay-Yengeç)
    Ancak Özel haritalardaki her salvonuzu(Top yerinize bağlı atış) etkilenmektedir.

---------------------------------------------------------------------------------------

Bu Bilgiler Resmi Duyurusu Olmayan Ancak Şuan Aktif Olarak Sistemde Uygulanan Daha Sonra Değişebilecek Bilgilerdir

Last edited: Jan 30, 2019
  3. Azalan ödül sistemine > azalan kazanç

4. Oyuna başlarken Giş'i hepimiz kabul ettik.

5. TucTucker

TucTucker User

yav sabahtandır herşeyin altına begendigini söyleyip duruyosun geç farklı konu aç bu konuları istemeyenler ve kalksın diyenler açıyo flame yapma sende kalmasını istiyosan aç bakalım kim destekleyecen seni

6. sağol ya dostum önerin için. Yukarısı diğer forum bilgilerinden yetkililerin yaptığı bilgilendirme çevirileri. Ayrıca ne düşündüğün umrumda değil, ki beni sen mi yönlendiriceksin sunu yap bunu yap diyerek ? pehhh

7. TucTucker

TucTucker User

şimdi u sistemi istiyosan bişey yapmana gerek yok zaten şuan bu sistem devrede o yüzden boşu boşuna bizim açtıgımız konulara yorum yapma

8. Yukarda altı çizili cümleyi okudun mu? sana ait olan kısmı?. Yani BU SENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ

9. _durabi_

_durabi_ User

yönetim kurulu üyesi board yöneticisi filan ne ayaksınız siz la neyin kafasını yaşıyonuz bi gidin :D işiniz yok mu sizin hep hava civasınız

10. oyundaki dengeyi gerçekten değiştirmek istiyorsanız ilk önce bot sistemini kaldırın azalan sistemde online süresini düzenleme yapmanız güzel diyelim hadi peki özel haritaları neden kapsamıyor onuda kapsamaya alın adam oyunda etkinlik olmadığı zaman 7/24 haritada botla harita yapıyor sizin yaptığınız şuan sadece bağa girelim üzümü yiyelim ama bağcıyı dövmeyelimden başka birşey değil oyunda ve lig sisteminde sabit kişilerin sıralama ödülü almasına yarar sağlar bu sistem ben etkinlik olduğu zaman uzun süre aktif oluyorum oyunda onun dışında günlük görevi yapıyorum sadece taç görevi vs sayın seafight yönetimi oyunun çıkmaz bir hal alması oyundaki oyuncu sayısında ciddi düşüşten başka birşey getirmez benim şahsi düşüncem budur saygılar.

11. нσяυѕ

нσяυѕ User

swiftle tex bull ne alaka?

12. yabancı forumdaki cevap veren adminleri yazmış.

13. keşke burda faydalı birisi olabilsende boş cümle kurmayı bırakıp okusan anlasan. sana cevap yazarken 5 snye düşündüm. o kadar gereksiz

Last edited: Jan 30, 2019
  14. Evet Teşekkür ederim :)

15. нσяυѕ

нσяυѕ User

konuyu açan seren o ikisinin olayını anlayamadım

16. yani demek ki seren'den başka diğer adminler de bilgileri kadar cevap vermiş olmalı ki arkadaşımızda burada yazmış. yazdıkların için kaynağın nedir falan diye soranlar oluyor onlar için yazmıştır.

17. Mu®αт

Mu®αт User

1-Savaşacak oyuncular azaldı.
    2-Arkadaşlarımız online süreleri bitti,hatta bırakanlar oldu.
    3-Serverin %99u bu güncellemeden memnun değil.
    4-Kesinlikle alışverişlerimizi durdurduk.(bunu tüm alyans oyuncularımız dile getiriyor malesef)
    5-Bot vs için başka bir yol izlenmeli,bu güncelleme gerçek anlamda hem Seafight'ta hemde biz oyunculara zarar vermektedir,günlük online süremiz 17-18 saattir abartısız,bizleri oyundan uzaklaştırırken tamamen kaybedebilirsiniz.

18. Bucalı_35

Bucalı_35 User

Demekki senin hiç sosyal hayatın yok yada 17-18 saat bilgisayar başında ekmek elden su gölden deyip yaşıyorsun yada azami 2-3 saat durup oyunda bota atıyorsun tabi bu sistemde dolayısıyla işine gelmiyor bırakın sizi zorla tutanmı var neymiş alış veriş yapmayacakmış yaptın ne malum klavyeden atıp tutmak kolay işinize bakın tebrik ediyorum SEAFİGHT akıllıca bir uygulama

кυαѕαя.тя likes this.
  19. Kimsenin Özel hayatını seni ilgilendirmiyor ! Sen kim oluyorsunda insanların hayatına karşı yorum yapıyorsun ? İnsanlar özgür iradesi ile hareket eder isterse 1 saat oynar istersen 10 saat . bunu sınırlama gelirse oynamakta istemeyiz para yatırmakta. buna mecbur degiliz ben düzelmeden oynamam. düzelmesede oyunu bırakmış olurum

20. Bucalı_35

Bucalı_35 User

Bu kadar zoruna gittiyse oyunu oynama zaten hem ben kimsenin özel hayatına laf etmedim ama m avukatlıgını yaptın o insanın 17-18 saat oyun başında nasıl kaldının izahını yaptım uslubunu bozma işine bak sana yapılana cvp ver şimdi bırakırmısın devammı edersin oyunda görecegim seni bu yazdınıda hatırlatacama emin olabilirsin oyunu oynarsan gerçi sizde alışkanlık oldu bırakırız deyip devam etmek yazık

Thread Status:
Not open for further replies.