Bizi üzen fark değildir.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve uzuneşek tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uzuneşek

uzuneşek User

Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi ödeme kısmında bazılarına yüksek fiyatlar çıkarken bazılarına düşük fiyatlat çıkıyor. Ben başta bu durumu fark edemediğim için yaklaşık 200 tl lik alışveriş yaptım yapmaya da devam edecektim. Mesele zaten para harcamak değil para harcanabilir oyun için seafight yönetimide para kazanabilir.Ama herkese eşit fiyattan satılmıyorsa işte o zaman haksızlık olur ki bu belli bir kitleyi harcamaya yöneltirken diğer kitleyi soğutur.Oyuna yeni başlayan kişileri üzünde zaten 1-2 tl lik fark değil oyunculara karşı olan bakış açısı adaletsizlik ve eşitlsizliktir.

Soru: Zorla alın demiyoruz kendi isteğinizle alınıyorsunuz ?

Cevap : Evet kendi isteğimizle alıyoruz yine olsa yine alırım ayrımcılık olmadan bu fiyatlardan ama kendi irademizle alınması ayrımcılık suçunu aklamaz.Herkese aynı fiyat olmalı düşük veya yüksek aynı fiyat olmalı. Hepimiz insanız eşit olmak istiyoruz.Jakoben kesimin dayatmalarıyla yaşamak değil

NOT: Benim tepkim kesinlikle para harcanmasına değil herkese aynı fiyat olmamasınadır.Oluyorsa bil önceden üyeleri bilgilendirinde şu kişie şu kadar san böyle diye bizde ona göre davranalım iyi oyunlar

Umarım yazımı hoşgörü içinde cevaplandırabilirsiniz ...

2. ~İpek~

~İpek~ User

Katılıyorum ya ayrım yapılması çok çirkin gerçekten

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  3. ll3aqa

ll3aqa User

Pazar alım testi diyorlar açıklamalarında ama bana kalırsa oyun içi teknik problem var.yoksa bu kadar bariz hata olmaz :) iyi oyunlar..

4. test ediliyor denmesi tamamen bahene aylardan beri testmi edilirmiş kişiye göre muahamele uygulaması var kac ay oldu test ne bitmez testmiş bu yüzden bende butest denilen tamamen uydurmaca olan şey bitene kadar bir şey almıyacam sizde almayın bakalım test ne olacak görelim