BİZE NIYE SORULMADAN YAPILIYO BELKI BIZ ISTEMIYORUZ ???

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Кеуіfcί14~Zеbaпί58 tarafından 11 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu etkınlık olusturulsunmu olusturulmasınmı

1. OLUSTURULSUN

37,5%
  2. OLUSTURULMASIN

62,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar

Bugün yada yarın oyuna yeni karaborsa eklemeyi planlıyoruz. Eklenecek yeni karaborsa ile aşağıdaki imkanları bulabileceksiniz.
    • İtemleri paket halinde alma ve paketler
    • İtemler, x miktarda alınabilecek paketler
    • İtemlerinizi kullanarak diğer itemler ile takas
    • İtemlerde indirim
    Bunların yanında sahip olduğunuz vudu toplarını seviye 1 olarak yükseltmenizde karaborsada mümkün olacakır

Seafight Ekibiniz

bize sorulmadan yaparak bizim görüşlerımı almadan kafanıza göre bu tür şeyler yaparak bızı oyundan soğutursunuz sadece oyunu artık tamammen paraya doktunuz yenı yenı seyler çıkarıyonuz bırakında su oyun 1 sene falan oldugu gıbı dursun 1 seviye yapcaz 2 çıkcak 2 yapğcaz 3 çıkcak bu böyle devam ederken yenı top çıkcak yeter artık gercekten suan bı son verın.

ARKADAŞLAR OYLARINIZI KULLANARAK ISTEYIP ISTEMEDIGINIZ LUTFEN BELIRTINIZ OY KULLANAMADAN ÇIKMAYIN SAYFADAN LÜTFEN

2. Tragula

Tragula User

Seviye atlatırken para istemeyecekler sakin ol ama çok inci isteyebilirler.Vudu topum yok kafam rahat :D

3. Vudu topu çekicektim vazgeçtim işte bunu görünce ://///

4. Bencede vudu topu seviye şimdi parası olmayan vudu topunu alamayan ne yapacak maden seviye çıkarttınız vudu topunda o zaman vudu topunuda inciyle verin bu Seafight nin para hizina ben yetişemiyorum ve almak dahi istemiyorum ben 15 ilk top alaçamaltınla ve 2 nci haritada ltın kasasım geldi ve son oolarak ta başka oyun oynuyacaz ne yapalım başka bi onlayn oyun oynadaydık ne diyeyim neyse kolay gelsin:)))

5. Tragula

Tragula User

2 Aya pazara da çıkar :) :)

6. özkantr

özkantr User

pazara cıkmamalı. suankı 5.sw 30lukları gelıstırıp vudu topu yapabılelım.
    • İtemleri paket halinde alma ve paketler
    • İtemler, x miktarda alınabilecek paketler
    • İtemlerinizi kullanarak diğer itemler ile takas
    • İtemlerde indirim

• bu yazılanlara gelınce oyuncuların ısteklerı doğrultusunda yapılmıs bence. malzeme takası ıstıyorduk. umarım takas ıslemı genıs kapsamlı olur.
    • paket halınde almak mantıklı olur ama daha ucuz olursa.

7. Tragula

Tragula User

İnciyle de şöyle baya ucuza paketler çıksın da gemiye çekelim :D :D :D

8. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu yenilik geldiğine göre kaldıralacağı söz konusu olamaz. belki de bizler için daha iyi olacak bekleyelim ve görelim!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.