biz ne yapalım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve melih1453 tarafından 13 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

destek ........?

1. destekliyorum (+)

97,1%
  2. desteklemiyorum (-)

2,9%
  1. melih1453

melih1453 User

açıkça söylemek gerekirse tek maaşla ev geçindirmeye çalışan biriyim.2 tanede evladım var.oyun o kadar paraya dönmüş ki para yatırmadan ilerleyemiyosun.ucuzda değil en aşağı 30 lira gidiyor tek seferde.şimdi ben 1 kilo etmi alayım eve yoksa oyuna mı yatırayım.işden dönünce 2-3 saat zevkle geçirebileceğim bir oyun istiyorum sadece.başka bir oyun var mı bu kadar paraya dayalı.oyun da mükemmel olsa her gün ayrı bir hata ayrı bir dert.illa hile kurup pır mı kasayım :S şu oyunu düzeltin arkadaş.milleti sömürmek çok mu hoşunuza gidiyor???? oyuncuda kalmadı bu yüzden.biz size kar etmeyin demiyoruzki.para miktarlarını düşürün oyuncu sayısı artsın sürümden kazanın.çok mantıklı değil mi sürümden kazanmak??????? yorumlayın sevgili arkadaşlar.kolay gelsin..

2. cankara78

cankara78 User

çok mantıklı

3. sorularından birine cevap veriyorum.tabikide hayır. seafigt kadar paraya dayalı hiç bir oyun görmedim.hatta yanından bile geçemezler :D

4. -onur824-

-onur824- User

çok mantıklı söylüyorsun çok haklısın.benim bu oyuna yatıracak param olmadığından dolayı bende uzun zamandır bu oyunda gelişemiyorum.çok haklısın sürümden para kazanmak çok mantıklı.

5. TR34

TR34 User

haklısın reis.bu bir oyun mu para tuzağımı belli değil.oyunu adam akıllı uygun fiyatlara düşürün şahsen 5-6 arkadaşımı oyuna getiricem.size bir yaşadığımı anlatıcam şimdi.daha 1 ay önce yakın arkadaşımı bu oyuna başlatmaya çalıştım.sorduğu çoğu soruya parayla alıcaksın cevabını verince kendimi bi garip hissettim.arkadaşta vazgeçti zaten.GERÇEKLER BUNLAR SEAFİGHT.ARTIK ANLA VE YIKIN SÖMÜRGE İMPARATORLUĞUNUZU!

яoтαsız ve -onur824- bunu beğendi.
  6. Destekliyorum....

7. adamın dediğine bak ya et mi alıyım oyunamı yatırayım bırak oyunu bi ton laf etmişşin evine çocuklarına bak kardeşim buraya bunları yazmanda çok saçma ne olacak bigpatron çıkp sana paket felan mı çekecek bırak hgit oyunu bu oyun senin psikolijini bozmuş.

8. parası olan oynar olmayan oynamaz bu kadar basit diyor seafight. daha anlayamadınızmı? herkes oynasın diye ucuzlatacak değiller ya. işine geliyorsa oynarsın,,,

9. nebula17

nebula17 User

her online paraya dayanır tamam orasını anladık :D ama bu kadarda olmaz arkadaş.dediklerine katılıyorum.fiyatlar düşsün sürümden kazansın seafight.misal vereyim.mesela 500 bin gülle 30 lira diyelim.genellikle millet 1 kere çekiyor bazende iki kere.fiyatı 10 lira olsa valla ben 5 kere falan çekerim heralde.kısacası 20 lira kar etti seafight :D hem böylelikle oyundaki savaşlar artar zevkli olur :D

10. nebula17

nebula17 User

adam örnek vermiş.et fiyatları yiyecek açısından en pahalı olanlarıdır.ordan pahalı demeye getirmiş sen ne anlamışsın asıl:D

11. çok dogru laf etmiş eti misal vermeside fiyatının eskiye nazaran çok yüksek olmasıdır bunu anlamayacak ve arkadaşı irdelemek yerine destek olsanız daha güzel olur ve seafighti düşünmeye iter bence haklı olarak fikrini beyan etmiş

12. hacı bu gene iyi hali.bi önceki hali daha yüksekti :DDDD

13. Konu güncel destek had safhada :D

14. 0smanL196

0smanL196 User

Destek !

15. ozsecen

ozsecen User

para şart değilki reklamlardan kırıyorlar parayı.her gün 15 kere ariel reklamı izliyorum izleme başına 100 inci veriyor diye :( eminim yalnız değilim :(