biz anlatamıyoruz galiba

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆乂∂єнşєт-üℓ_ναнşєт乂☆ tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yahu 15 kez 1 altın alan oyuncu var. kazanılan altınla 1 mılyon oyuk yaptı adam hala tasarım alamadı. bi sorun bakalım üstlerinize hata var mı

2. çok karlı bi erkinlik 20 mil oyuk yaptım teşekurler seafight :D

3. 1 altın ala ala oyukları 1 milyon üzeirne çekicez güzel güzel...

ares, ==Barbaar1== ve ~WeRBeY~ bunu beğendi.
  4. Tragula

Tragula User

Bari 1 altın yerine 5000 gülle felan verseydi en azından bir şey yaptığımıza değerdi

5. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

ya gulle onemlı degıl attıgım gulledde onemlı degıl zararlı olsaydı alanlar bırakırdı bıraz daha sansımız olurdu suan umudu kestım bn acıkcası 7 kere altın aldım dahada alamam tasarımı

6. Aslında tasarımın nadir alınmasının tek nedeni tasarımın inci vermesi.... Çünkü;inic bkaımından karlı olduğu için tasarımı alan da almayanda sıkıyor inci için

7. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

aynen oyle bncede

8. Ben açıkçası bu tasarımı almak için değil incisini almak için sıkıyorum. Picasso tasarımını almak istiyorum ama helhammer tasarımını alamayan nasıl alsın bunu :D

==Barbaar1== ve ares bunu beğendi.
  9. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

karaborsaya koysalar 200 bın ıncıye bn yıne alırım tasarımı ama etkınlıkte almam cok zor helekı saat 11:32 olmus dahada alamam herhalde yıne denıyorum ama kalmayacak galıba :'( picassodan daha cok ıstıyordum bn bu tasarımı

10. Evet eskiden inci ile tasarım satın alma vardı. teklif ve inci ile satın alma çıksın. 500.000 inciye kadar çıksın maaliyeti. Bütün günümüzü tasarım almak için geçirmektense incisini verir zevkine bakarız daha iyi.

11. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

son derece haklısın ama admın arkadaslar sagolsunlar bızı geregınden fazla ugrastırmak ıcın elınden gelenleri yapıyorlar

ƒєиєявAнςє bunu beğendi.
  12. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

:)) bi son atıs daha aldım ama 1 altın :))

13. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

ahada tasarımı aldım oley :))

14. Tebrikler.... Ben hiç 1 altın bile alamadım. Bu saatten sonrada lamaya nietim yok iyiki de bana o tasarım gelmiyor. Picasso veya Flying Duchman tercihimdir. :D

ares ve ==Barbaar1== bunu beğendi.
  15. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Etkinlik ile ilgili konularınızı etkinlik için ayrılmış kısma yazınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.