birtek çarım olsun orda oynayayım?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 24 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mesele şuki benim devamlı oynadığım çar G5 ara ara girip farkettimki diğer çarlarıma mesela ilk çarım olan tr1 deki oyununa giriyorum oyun okadar akıcıki hiç oyun kasmafalan olmuyor g1 dede aynı fakat nedense asıl hep yüklenip g5 gemimi geliştirdim ve devam amaçlı tek olsun diye öbür çarları kapatmak istiyorum bunu yapmak için sunucu seçiminden sonra neyapmam gerek +asıl oynadığım gemide herhangi bir sorun olurmu şöyleki:Dben farzımisal geçmiş yazayım g5 inci çekiyorum gidiyo tr1 gemiye:Dseafight kafa karışmış tek gemi yeter bence diğerleri fazla kapatmak istiyorum yapmam gerekenler.

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Global için inci çekiyorum TR sunucusuna gidiyo gibi bişey söz konusu olamaz. Oyuna girerken hep kullandığınız sunucuya atar sizi oyun otomatik olarak. Başka sunucudaki gemiyi kapatma gibi bir durumunuzda yok.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.