Destek birleşmeyle ilgili bikaç soru

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 29 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

1-deniz haritasını paylaştığımız oyunculara neden casus atamıyoruz bu gerekli oluyor çoğu zaman intikaç için:D
    2-Server birleştirmeniz iyi oldu oyuna renk geldi ama savaşmakdan kasılamaz olduk.bidünya cepane harcadık ve devam ediyoruz.oyunu açıyoruz savaş kapıyoruz savaş.giden incinin ve cepanenin haddi hesabı yok.ayrıca ışık ve behomont haritalarındaki oyuncu sayısıda birhayli arttı normade kastığımız incinin çeyreğini alır olduk.yani ters orantı oluştu az kazanıp çok harcıyoruz.buna bi iyileştirme getirilecek mi acaba.
    3-Adalarla ilgili farklı geliştirmeler düşünüyormusunuz.şundan soruyorum okadar oyuncu olduki bi taraf hazır bişekilde baskına çıktığında oyukla ada topluyor.filoda milyonlarca inci cadok dikmeye gitti.İnci kalmadığından altın meinir dikmeye başladı herkes artık.buna nasıl bi çözüm bulacaksınız.

Sonuç olarak güzel bişey yaptınız server birleştirerek oyun hareket ve zevk kazandı ama şuan herkes hazırdan harcıyor yakında kimsenin harcıcak bişeyi kalmayacak.bu sebeble böyle seşyler yaparken etraflı bi sistem kurmak gerekiyor.Olayı heryönden ele almakta fayda var.haritalarda pır,altın,ışık ve behomotta düzgün inci kasamaz olduk.Bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum.
    Ayrıca admin konuyu kitlemezsen sevinirim diğer kişilerinde görüşlerini bekliyorum.

GugudaForza61 ve F0NDEEP bunu beğendi.
  2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

1- Casus atmak istediğiniz oyuncu başka serverdan ise atilamiyor. Bu durum programcılar tarafından bilinmektedir.
    2 & 3 - Bu sorularınızın cevabını ancak oyun yapımcısı verebilir. Kaldıki ilerisi için ne gibi bir plan ve strateji uygulayacak bunu bize dahi söylemez. Söylenecek birşey olduğu zaman zaten genel olarak herkes okusun diye foruma duyuru açılıyor.

Konuyu kilitliyorum zira bu kısım fikir ve düşüncelerin belirtildiği bölüm değildir. Diğer oyuncuların fikirlerini almak istiyorsanız konunuzu update ve fikir havuzu kısmına açınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.