Birkaç Sorun

Konusu 'Yardım' forumundadır ve edremitli tarafından 5 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. edremitli

edremitli User

bizi oyuncu değilde başka bi şey olarak gören siz arkadaşları esefle kınıyorum

oyunun kasması giderilmedi
    yaklaşık 2 ay oldu yeni lvl ve görevler geleli hala adam gibi bi açıklama gelmedi
    taraflı cm leri halen görevde tutup gereğinin yapılmaması
    pazar yerinde satılan malzemelerin pahalılığı
    etkinlik açıklamalarında söylenenlerin başka şeylerle değiştirilmesi .

teşekkürler.....

2. Selam,

1-)Oyun kasması giderilmedi demişsiniz. Sizde takdir edersiniz ki zaman zaman bu problemler olabiliyor ve programcılar konu üzerinde çalışıyorlar.
    2-) Yeni seviyeler ve görevler hakkında, 30/35 seviyeleri arası istenilen günlük görevler için BURAYI , korsanlık sınavları için BURAYI , 30/35 arası seviye görevleri için ise BURAYI , yanı sıra yeni güncellemeden sonra eklenen sistem gemileri ve canavarları da forumda bulabilirsiniz.
    3-) Taraflı cm ithamınızı anlayamadım. Takımımızda kimsenin taraf tuttuğu söz konusu dahi olamaz. Bu ithamınızı kabul etmiyoruz.
    4-) Pazar yerinde satılan malzemelerin fiyatını merkez ekip belirliyor. Uzun zamandır aynı fiyatlardan devam ediyor. Bu fiyatları pazar indirimi paketi alarak aşağıya çekebilirsiniz.
    5-) Etkinlik açıklamalarında ne söyleniyorsa o nesne ile değiştirilir. Etkinliklerde paylaşılan etkinlik SSS 'nin lütfen tamamını okuyunuz.

Saygılarımla.

3. edremitli

edremitli User

RELAX ADMİNİM
    Yeni

Selam,

1-)Oyun kasması giderilmedi demişsiniz. Sizde takdir edersiniz ki zaman zaman bu problemler olabiliyor ve programcılar konu üzerinde çalışıyorlar.
    2-) Yeni seviyeler ve görevler hakkında, 30/35 seviyeleri arası istenilen günlük görevler için BURAYI , korsanlık sınavları için BURAYI , 30/35 arası seviye görevleri için ise BURAYI , yanı sıra yeni güncellemeden sonra eklenen sistem gemileri ve canavarları da forumda bulabilirsiniz.
    3-) Taraflı cm ithamınızı anlayamadım. Takımımızda kimsenin taraf tuttuğu söz konusu dahi olamaz. Bu ithamınızı kabul etmiyoruz.
    4-) Pazar yerinde satılan malzemelerin fiyatını merkez ekip belirliyor. Uzun zamandır aynı fiyatlardan devam ediyor. Bu fiyatları pazar indirimi paketi alarak aşağıya çekebilirsiniz.
    5-) Etkinlik açıklamalarında ne söyleniyorsa o nesne ile değiştirilir. Etkinliklerde paylaşılan etkinlik SSS 'nin lütfen tamamını okuyunuz.

Saygılarımla.

cevap 1 : genellikle her zaman
    cevap 2: günlük görevler vb şeylerle değil genel kapsamlı bi açıklama bekiyoruz
    cevap 3: biraz oyunda olursanız yada alyansları gezip dinlerseniz ne dediğimi anlarsınız
    cevap 4 pazar yeri degil ödeme kısmında satılan malzemeler
    cevap 5: büyülü ve antik nişanlar gülle ile diyordu sonradan altın oldu
    soru : etkinliğin son 3-4 günü oyuna giripte grup veya tek başına oynana haritaya girdinizmi
    saygılarımla teşekkürler​

4. Selam,

Cevap1: Herzaman bu problemi yaşıyorsanız, bilgisayarınızla ya da internetinizle ilgili bir problem vardır. Çünkü bizlerde bu oyunu oynuyoruz ve bahsettiğiniz gibi herzaman yaşamıyoruz.
    Cevap2: Genel kapsamlı bir açıklamadan kastınızı anlayamadım. Oyuna gelen güncellemeler , görevler , yeni haritalar, sınavlar, yeni sistem gemileri, canavarlar. Bunun dışında unuttuğum varsa lütfen hatırlatın.
    Cevap3: Bizler oyundayız. herşeyi görüyoruz.
    Cevap4: Pazar yeri demişssiniz. BURADAN inceleyebilirsiniz. Ödeme kısmı ve pazar yeri çok farklı platformlardır.
    Cevap5: Etkinliğin sonunda kazandığım Lanetli Ruhlar, Işık Yayan Ruhlar, Akrebin İşareti,
    Yılanın İşareti ve Etkinlik Anahtarlarına ne olacak?

Etkinliğin sonunda Lanetli Ruhlar, Işık Yayan Ruhlar, Akrebin İşareti ve Yılanın İşareti, Konfeti cephanesi karşılığında takas edilecek. Etkinlik Anahtarları normal sandık anahtarlarıyla eşdeğer sayılıp öyle takas edilecek.
    Ben burada Büyülü ya da Antik nişanların gülle ile takas edileceği yazısını göremedim. Elinizde mevcutsa lütfen görselini atar mısınız?
    Cevap6: Ben etkinliğin başından sonuna kadar aktiftim ve gördüğümüz problemleri zaten ilgili alanlara ilettik. Bunun ile alakalı geçmiş konulara göz atabilirsiniz.

Açmış olduğunuz iki konu birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.