birkaç soru

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve parasızasker tarafından 9 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yeni oyuncu için bilgi edinmek imkansız. mesela bokor kupasının ne oldugunu bilmiyorum merak ettim aradım vay efendim şu çıkmış bu çıkmamış halbuki nasıl kazanılır diye arıyordum. Karaborsayı ele alayım 1 aydır oynuyorum 1 aydırda ne olduguna dair bir bilgi edinemedim. her konuda bir sürü yazı cevap gereksiz mesaj var ama neyin ne olduguyla ilgili birşey yok. eskiden güverte başka şekılde alınan birşeydi arıyorum oyunda yok. foruma bakıyorum yok sonra aradıgımı kendım buldum güvertenın olayı degısmıs megersem. Artık biri karaborsa hakkında birşey söyleyebılırmı. ha eşya alıyorsun yazacak olan hiç yormasın kendını onu çocukta anlar. nedir ne zaman açılır ne satılır neyle satılır.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba
    Yeni başladıysanız forumu enine boyuna okumanız lazım, bulamadığınız yerlerde konu açarak sorabilirsiniz. Mesajınızı yazdığınız yerden buraya taşıdım şimdi cevaplayacağım.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  3. ●ђр●

●ђр● Guest

Öncelikle sağ üstte arama yerine "karaborsa" yazsanız yeterli olurdu.
    tıklayın tıklayın

Bokor ise, para ile satın aldığınız kutuları alıp aynı mojo atar gibi atıyorsunuz. Çekilişte ise bu aldığınız kutular kadar büyük ödüller için şansınız oluyor. Her kutudan da zaten garanti olarak küçük ödüller çıkıyor.

duyurular ve sss bölümlerinde neredeyse her şey yazmakta, onun dışında bulamadığınız veya olmayan bir şey sormak istiyorsanız, forumun amacı zaten budur :) iyi oyunlar

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  4. karaborsa özel günlerde açılan bir pazaryeri gibi özel eşyalar çıkıyo etkinliklerde inci veya ruh larla alışveriş yapabileceğiniz bi yerdir karaborsa :)

5. saol canım anladım. sağ uste yazdım bu arada çok fazla mesaj var ve forumda okumam gereken çok şey var aradıgmı bulmak zor o yüzden sitem ettim. forumda dolaştım baya bilgi edindim aklımda kalan tek şey güvenli limandan çıkınca %50 ihtimalle kendımı bir adanın ortasında buluyorum batıyorum haliyle. limandan çıkınca oraya ışınlanmasak olmazmı :D

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Güvenli limana 2 yada 5 haritasından girerseniz oralarda ada bulunmadığı için batmazsınız