BİRİSİ YARDIM ETSİN LÜTFEN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve σωєяℓσ¢к-мα¢нιηє3 tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. iyi çalışmalar benim bir sıkıntım var . şöyle ki yeni eklenen favoriler menüsünü oyun ekranının sağ tarafına simge durumuna küçülttüm ve kilitledim daha sonra tasarım seçmek için açtığımda favoriler ekranı büyüdü ve kapatma butonları ekranın en sağına gitti yani görünmüyor bunu nasıl düzelticem:)her yolu denedim flash playerin belleğini sildim menüleri geri dönüştürdüm yine olmadı taraayıcının çerezlerini falan sildim yine olmadı .http://i.hizliresim.com/lB9dlk.jpgaynen bu şekilde kaldı favoriler bölümü

2. farklı ekran çözünürlüğündeki bilgisayarlardan girmeyi deneyin .

3. sorun çözülmedi denedim farklı bilgisayardan girmeyi olmuyo up .

4. Bilgisayarın ekran çözünürlüğünü düşür o zaman her yerini göreceksin düzeltip tekrar eski çözünürlükte oynarsın

5. özkantr

özkantr User

guclu bı bılgısayardan gırıp oyun ekranındakı seceneklerı tıkla sonra grafık tıla gosterge ayrıntılarını dusuk yap sonra elementlerı tıkla oratdakılerın hepsını bos kutucuk yap sonra cewreye de tıkla oradakılerın de hepsını bos kutu yap sonra tamam deyıp f5 cek oyun gostergelerı mınınmum degerde neredeyse hıc kasmadan oynarsınn sorununda cozulmus olur

6. Çözüm: Bendede böyle oldu sadece ekran çözünürlüğünü en yükseğe getir sonra oyun ekranına bak küçüldüğünü göreceksin ordan ayarını yap çözünürlüğü eski haline getir bu kadar. Atıyorum çözünürlüğün 1204:768 ise 1600:900 yap yada daha yüksek :p