Birikmiş Sorularım Ve İhtiyacım Olan Öneriler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -Kekum- tarafından 1 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Kekum-

-Kekum- User

Öncelikle merhaba. Forumu okudum baya. Çoğu soruma cevap buldum. Ancak bazı cevapları bulamadım. Sorularım sizin için çok basit olabilir ancak etrafımda bu oyunu oynayan yok :) Oyunda şuan pırıltı toplayarak inci kasmakla meşgulüm. Güvertelerim tam hepsi inci. Hatta birini kristalledim :) Katlayıcı paketim de mevcut.
    Şimdi bir kaç sorum şöyle ;

Etkinlik öğelerinde çıkması gereken amiral topu göremiyorum. Her hafta çıkıyor denmişti ancak. Seviyem yüzünden göremediğimi düşünüyorum yada toplar çıkmıyor bu ara. Bu konuda bilgiye ihtiyacım var.

1. Haritalarda pırıltı kasıyorum. Forumda 3 lerde batık gemi filan olduğu yazıyor. O daha çok inci veriyormuş galiba. Bu konuda bilgi verebilecek varsa sevinirim. Ayrıca denildiği gibi 3 ler dahil olmak üzere 3 lerden sonra mı çıkıyor ?

Harita yükseldikçe pırıltıların içeriğinin şans oranı değişir mi yada içeriğinde artış oluyor mu ?

3. Seviyeyim. Acemi koruması diye birşey duydum. Ben önce oynadığımda üst haritaya çıktığımda yüksek biri hemen gelip sıkardı. 5 olana kadar 5ten yüksek seviyelerin sıkması kalktı mı ?

Pırıltı bonusu olan ada sahibi bir donanmaya girme şansım var mı ? Global amerika 2 de oynuyorum. Donanmaya girme şansın olur mu ? Yoksa sorup acemi görnmek istemem. Daha önce donanma ile birlikte oynamadığım için bu konuda bilgi sahibi değilim.

birde 65 yeteneğin rehberini bulamadım her yerde 50 var. Onun dağılımının nasıl yapılması gerektiği hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Sorularım bu kadar. İzlediğim strateji ise şöyle. Yanlış olduğum bir nokta varsa düzeltin lütfen.
    ;

Katlayıcıyı çektim. Sadace pırıltı topluyorum. 1 lerde dolaşıyorum sadece. Amacım inci biriktirip vip ve indirim avantaj paketi çekip amiral topları fullemek. Şuan 500 bin civarı incim mevcut. Topları fulleyince aynı şekilde pırıltıya devam edip yetenekleri fulleyeceğim. Kaleler için ise bazen pırıltı bazen ise özel haritalarda kasmayı düşünüyorum.
    Strateji hakkında da bazı çelişkilerim mevcut.
    Topları fulledikten sonra mı özel haritalarda filan kasmaya başlamalıyım yetenekleri oralarda daha mı kolay yaparım?
    Katlayıcı var. Legba yı yani %12 fazla inci geliri veren yeteneği açabilirim 500 bin civarı incim var. Legbayı açmalı mıyım ? 500 bin inci de az değil inci biriktirmeye devam mı etmeliyim?

Uzun oldu ama zırt pırt konu açmak yerine 1 konu açmak için sorularımı biriktirdim hep. Şöyle bir öneriye ihtiyacım var
    - İşte atıyorum x inciye kadar pırıltı kas. indirim vip çek. sonra topları al. topları alınca x yöntemiyle inci kas. sonra yetenekleri fulle. yeteneklerde olunca x şekilde kaleleri fullersin gibi.

Teşekkürler. İyi oyunlar.

2. tolga53

tolga53 User

kardeşim pırıltıya devam amiralleri fulleyene kadar. yeteneklere gelince öncelikler hedifin ilk 16 yeteneği açmak olsun barut npcye vuruşu 5*5 yapmanı onerebılırim. kalanını özel yaparak ışıkta kasaraka yapabılırsın. sonrasında rampayı 6*6 yapanı onerebılırım.

-Kekum- bunu beğendi.
  3. Amiral topu her hafta çıkmaz ayda 1 kere falan çıkabiliyor nadiren denk düşer.

Pırıltıların içeriğinde haritaya bağlı değişiklik yok varsa bende bilmiyorum :D Ancak batı gemi pırıltılarının içeriği diğer pırıltılara göre daha yüksek oda dediğin gibi 3 lvl üstü haritalarda mevcut.

Acemi koruması battığın zaman 1 saat boyunca batırılamamanı sağlar bunun iki şartı var 1. si 5 lvl ve altı olmak 2. si ise battıktan sonra hiçbir türlü npc ye sıkmamak.

Adası olan donanma tamamen senin iletişimine ve şansına kalmış bir durum. Ancak adası olan donanmanın da tutumuna bağlı bir durum. Yani şans işi Chat te klan aramadan şansını dene :)

Yetenek işi standarttır önce npc vuruşunu maksimum yapmaya yönelik gidersin sonra yumruk açmaya uğraşırsın sonrasında da kritik için uğraşırsın 49 yetenekten sonra eksiklerini (dp falan ) tamamlamaya bakarsın onu da yaptıktan sonra hız için uğraşırsın tamamen senin zevkine kalmış.

Strateji kısmına gelirsek de ben yaklaşık 8-9 aydır oynuyorum oyunu ve şuan sıfırdan başlayacak olsam. Leveli 5 yapar bırakırım acemi koruması çok işine yarar. Katlayıcı çeker pırıltı kasarım sonra pazar indirimi ve vip çekip (imkan varsa adalı bir filoya da girip) gemiyi full admiral topuyla doldururum. Sonrasında gemiyi minimum 16 yetenek yapıp kalede rampayı 6/6 yapmaya çalışırım bunu yaptıktan sonra admiral çıkarmaya ve ışık haritasında takılmaya uğraşırım. Ondan sonra etkinlik, ışık, amiral ile inci kasmaya bakar yetenek kaleyi paslaşa paslaşa ilerletirim. Misal 16 yetenek yapıp sonra rampa 6/6, sonra tekrar yeteneği 31 yapıp orta kale de sekstant ve barutluk 6/6 yapmaya çalışırım sonra yeteneği 37 yapıp tekrar kaleye dönerim. Ancak şunu da belirtmeliyim ki gelen etkinlikleri de göz önünde tutmanda fayda var bazı etkinliklerde kristal iyi kasılır bazılarında inci etkinlik dönemlerinde ne iyi kasılıyorsa ona yüklen devamı gelir :)

Umarım sorularına yterli cevap verebilmişimdir.
    İyi oyunlar..

XanTier ve -Kekum- bunu beğendi.
  4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

cevap için teşekkürler

konuyu bir süre açık bırakıyorum arakdaşa fikirlerini sunmak isteyenler varsa teşekkür ederiz

-Kekum- bunu beğendi.
  5. kental

kental User

Etkinlik zamanlarında örneğin geçtiğimiz etkinlikten bahsedersek yumurtaları avlamak içn zıpkın gerekiyordu. Bu zamanda yeteneklerdeki zıpkın hasarı epey tasarruf sağlıyor. 5/5 olduğunu düşünsek %40daha fazla vuruş veriyor. Seri kasmada işine yarayabilir. Neticede olmazsa olmaz bir yeenek değil. Öncelik diğererinde olabilir.
    Saygılar

-Kekum- bunu beğendi.
  6. Özel haritalarını toplarını fulledıkten sonra yap kardsm daha mantıklı olur. yazdıklarına goz gezdirdim yanlız takılmana ragmen kendı capında ilerleme kat etmişsin tebrikler :)
    Katlayıcı aldım dedın. toplardan sonra kalelere de legba bolumunu aca bilirsen bu sana artı katacaktır mesela 4 mojo elde ederken katlayıcı ile bu 5 olucaktır + fazla inci de alıcaksın. haliyle hız birimi de acılacak vede senin pırıltı toplamanı da hızlandırıcak. bu sekide katlayıcın bitmeden guzel sonuclarda elde edebilirsin. umarım kafandakılere ek olmustur, iyi oyunlar.

ŁปCCΔ ve -Kekum- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.