Bug / Oyun hatasi BİRİ BU SORUNLA ACİL İLGİLENSİN !!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NesQ_bJk tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NesQ_bJk

NesQ_bJk User

Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır oluyor bu olay.

''Elit öğelerden'' Ogoun tılsımı , Hazine Avcısı vb.. bazı itemleri ne inciyle nede teklifle alamıyorum. inciyle aldığımda inci gidiyor item gelmiyor , teklifle ise altın gidiyor aldığımı gösteriyor ama envantere gelmiyor. biri yardımcı olsun bana ne yapmam gerekiyor

2. TheRemix*

TheRemix* User

Kardeşim hiç bişe yapmıyor 5 gündür 2 level kölem yok diyor reset gelecek ama gelecek işte :) valla forumda forum koşucusu oldum :)

3. hasan36

hasan36 User

oyunda hata var senlik bi durum yok ama genede oyundan komple giriş çıkış yapın belki şansınız varsa düzelir düzelmiyorsa da supporta yazın onlar gereken cevabı verir.

4. NesQ_bJk

NesQ_bJk User

Valla başka sorunlarlada karşılaştım açıkcası ama sık boğaz yapıp konu açma gereği duymadım ama biz bu oyunu parayla oynuyoruz fazlası emek hırsızlığına girer.

5. NesQ_bJk

NesQ_bJk User

Deneyeceğim teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.