Biraz Ucuzlasın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●נα¢кѕραяяσω●● tarafından 24 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kaç Lvl Sin ?

2. özkantr

özkantr User

katılıyorum adamda 400 amıral 400 30luk var 1 ay ban almıs yırtmıs. benım gemımı de 1 ay kapayıp bu toplarımı fullesınler :D olacak ıs degıl. bır de gorew acıgı kullanmıs dıye adamların gemısını kapatacaklarmıs. seafight siz önce top katlayanların gemılerını kapayın.
    top fıyatlarına gelınce katılıyorum cok pahalı

3. farkeder mi, oyuncular bunlara elit atmaz. elit attığımız şeyler event npc leri veya admiraller. sırf admiral çıkarmak için santaya elit atılır belki ama, elitle fly nerus vs kesilmez.

4. Arkadaş doğru söylemiş almirante haricinde çok fazla kesen yok zira hepsi ışık yada behemot tılsımında ne zamandır söylüyorum 1-6 level arası oyuncular için yeni bir tılsım oluşturulmalı diye ama dikkate alan yok

5. Lütfen Levelini Söylermisin

6. 13 lwl im dostum

7. Sağol Söylediğin İçin Bak Benim Eski Çarım Vardı Çarı Sattım.. Çar 18 leveldi Bir Baktım Herkezin Gemisi Değişik Baktım Benim Gemiye 18. elit seviye adamlara sordum gemilerin %13 %8 Hasar Veriyormuş Gemi Ama Geminin Adını Tam Hatırlamıyorum Ama Resmini Atayım [​IMG]

8. anlamadım yani lwl ile ne alakası var ki bende de yüzde 16 hasarlı tasarım var. artık oyunda lwl in önemi yok önemli olan geminin içi. hem çoğu kişi 15lwl i geçmez oyunda ışık tılsımı için.

9. Diyelim AKREP ALYANSI VEYA SVC Yada ELT Ye Girdin Savaş Olacak Sen 12 Lwlsin Sawas 17 De O zmn GideBilrmsn Savaşa

Doğru Değilmi

10. dostum ben tek tabancayım, o tr2 serverinde herkese karşı oynuyorum. herhalde en çok batanlardan biri benimdir :D o yüzden o dediğin benim için geçerli değil :D hem alyanstaysan zaten oyuncuların yüzde 70i 15lwl. ben de alyansta olsam ben de 13 değil 15 olurdum zaten. üst haritadaki savaşlara da zaten sadece 20 lwl ler gidiyor. bu kadar basit. kimse kimseyi zorlamıyor lwl atla savaşta yoksun diye :) her alyansta kaç tane 5 lwl gemi var biliyor musun :)

11. Biliyorum Aynn Doğru Söyledin

12. İyide alyans savaşlarının konumuzla ne tür bir bağlantı var ? Lütfen konuyu soğutmayalım-değiştirmeyelim.