Biraz Ucuzlasın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●נα¢кѕραяяσω●● tarafından 24 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ADMİNLER ELİT TOP VE ELİT GÜVERTE BİRAZ UCUZLASIN 1000 inci veya 500 inci Azalsın

亗ĄŁĄЯGĄ☾☆™ bunu beğendi.
  2. Aynen ben buna katılıyorum özellikle amiral topları 10.000 inci adamlar zamanında hile ile fullediler şu an keyfini sürüyorlar... Yeni başlayan biri iiçin top fullemek çok zor anlayışınızı bekliyorum bende

MALOGAL ve XanTier bunu beğendi.
  3. adminler hemen dinleyip ucuzlama gibi bir yöntem kullanmıyorlar.

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

son iki etkinlikte oyuncular olduğundan daha fazla inci kazandılar. bu konuyu da not aldık ama uygulanacağını sanmıyorum.

5. beylerbeyi yanlışınız var.. full gemiler gereğinden fazla inci kastılar.. alt lvller full olmayanlar halen aynı durumda..

6. erdiko

erdiko User

2 GEMİM VAR BİRİSİ SİZİN ETKİNLİK GÜLLENİZLE 10BİN GÜLLE ATIP 6BİN İNCİ ALIYORUM OTEKİSİDE 10BİN GÜLLE ATIP 8BİN ALIYORUM 1000 GÜLLE 850 İNCİ GEİRSİNİ SİZ DÜSÜNÜN

7. aynen çok pahalı ya :(

8. Fiyatlarda indirim yapilmasi konusu biraz zor oksada geven bi arkadsdimin actigi top kiralama fikri gercekten cok guzel bi fikir o sekilde bi uygulama hem seafightin para kazanmasina hemde kyuncularin oyundan daha zevk almasina ve baglanmasina yardimci olur lutfen bu konudaki fusuncelerimizi iletiniz gerekli.mrcilere

9. XanTier

XanTier User

O inci kazananlar kısmına küçük gemiler girmiyor maalesef.

10. güçlü gemilerde zaten admiral topu ful önemli olan güçsüz gemiler bence de ucuzlamalı admiral topları bana bakarsan 8.500 inci olmalı tanesi çünkü bundan sonra alacak gemiler güçsüz ve yeni başlayan gemiler olacak saygılarımla...

11. XanTier Doğru Diyorsun.

XanTier bunu beğendi.
  12. Selam Bide Size Üst katta adamlar patlayanla inci kasıyor ya kestiklerinin dp sini ve ismini ve incisini ve ne kadar tp verdiğini söyliyeceğim

Quintor > 675.000 dp > 576 inci , 3395 TP
    nerus > 150.000 dp > 43 inci , 630 TP
    Almirante > 2.600.000 dp >> ~ 1700 inci + 17.800 TP
    Kokelau > 500.000 dp >> 310 inci + 620 TP
    Kiribati > 96.000 dp 64 inci + 116 TP
    Kiliwallis > 215.000 dp 130 inci + 255 TP
    Kilimatu > 135.000 dp 90 inci + 172 TP
    Tiamat > 1.000.000 dp 5.000 inci + 5.000 TP
    Flying Dutchman > 400.000 dp 275 inci + 1.965TP

Bunlar Arkadaşlar Şaşırdınız Çok Canları Var Diye Adamlar 3 Saniyede Patlayanla 45-57 bin vuruyorlar yani Normal Baksanıza...

13. hile ile fulleyenler hala boş gemiler hileyle topları yapıp sonrasını getirememiş gemiler oyunun sefasını süren gemilerin amiral topu umurunda değil kendimden biliyorum vudu ve kalanı 5. seviye 30luk tp muhabbeti bitti artık kim takar amirali

14. hiç bunları elitle kesen görmüyorum nedendir?

15. netice de hepsi zarar kimse quintor elitleyip inci kasmıyor 45 bin vurduğunu düşün hatta kritik tutsun sürekli 57 bin vurduğunu düşün gemi kısmı 137 güverte kısmı 150 gemide var 287 top barut açtığında dp %25 artıyor gülle de %10 fazla gidiyor her salvoda 315,7 yuvarlarsak 316 gülle gidiyor 57 binde hesaplayalım bir quintor 12 salvo yani 3792 elit gülle buda vip indirim paketi ve ada indiriminde yani eliti 30 dan aldığımızda 1137,6 bu sefer aşağı 1137 desek verdiği inci 576 yani elitle kesilen her quintor 561 inci zarar ki bu tüm atışların kritik olduğunu düşündüğümüzde böyle

16. tiamat 500 civarı inci veriyor yanlış yazmışsın bide bu npc leri tercih eden olmuyor almirante hariç

17. ozancifci1

ozancifci1 User

Sen çok yanlış anlamışsın,sence onlar inci ilemi alıyorlar elitleri?Tabikide hayır,mojo kasıp atıyorlar x6 ile 1000 mojo atarsan en az 20k patlayan gülle 10k fişek gelir.Saf kar yani full gemiler için.

18. karantina

karantina User

Beylerbeyi sayın admin bu oyunun şuanki sistemi tamamen f+f gemileri iyice güçlendirmeye yarıyor.Yani oyuna para yatıranlara yarıyor.Oyuna para yatıramayanlar hiçbirşey yapamıyor.Kendimden biliyorum.2 senedirli bu oyunu oynuyorum ve elit topum daha 10-12 tane . Niye acaba bir düşünmek lazım . Ben söyleyeyim .Sadece pırıltı kastım ve katlayıcı bile alamadım. İnci çok nadir ve çok az miktarda çıkıyor.Kimseye yetmediğine eminim. Sıra oyunun ucuzlamasına gelirse evet kesinlikle ucuzlaması lazım. 20-25 pırıltı da 2-3 tane 60 ya da 70 inci çıkıyor bu da 25 pırıltıda en fazla 210 inci demek . Yukarıda birisi üst haritalardaki npcler ve verdikleri ödülü yazmış.f+f birisi saniyeler içinde 210 dan daha fazla inci kazanıyor ve katlayıcı alamayan birisi yarım saatte 210 inci alabiliyor. Adaletli bir sistem değil mi ? Bir amiral top 10.000 inci.Saatte 420 inci kazandığımızı düşünürsek 1 amiral top için kaç günümüz gerekicek ?
    Biz topu fullemeye çalışırken Osmanlı Devleti'nin gerileme dönemi gibi olacaz .Çıkan ve çıkacak olan hiçbir yeniliği takip edemeyecez ancak hile ile f+f olanlar onları da takip edecek elde edecek ve iyice güçlenecek.Bu da bizim iyice güçsüzleşeceğimiz anlamına geliyor. Kısacası oyunun ucuzlaması lazım .UCUZLAMASINDAN KASIT BELİRLİ BİR MİKTAR PARAYA SATILAN İNCİNİN ARTTIRILMASI DEĞİLDİR OYUNDAKİ TOP KALE VE YETENEKLERİN DAHA AZ İNCİYE MÂL OLMASI VE PIRILTILARDAKİ İNCİ MİKTARININ ARTMASI VE DAHA *** ÇIKMASIDIR .. !

19. kental

kental User

Şu an rekorumu kırdım ve 28k inci yaptım. Kimbilir kaç haftadır birikiyor. İnsan topu topu 3 tane amiral topuna hepsini vermeye kıyamıyor ya. Kale açsam veya yetenek yapsam en azından yararı olur. 3 tanesinin ne yararı olacak ki?
    Daha fazla inciyi destekliyorum. Npclerden altının yanında inci çıkmasını destekliyorum. Amirallerin fiyatının düşmesini istiyorum. Etkinliklerin sadece ruh değil aynı zamanda inci de getirisi olsun istiyorum.
    Çok şey mi istiyorum ?

XanTier bunu beğendi.
  20. XanTier

XanTier User

Çok :(