Bir sorun dahaii

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheWalkingDeath tarafından 12 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beylerbeyi sizi yakalamışken şu sorunuda yönelteym size; bir kaç defa gemimi ele geçirmeye çalıştılar ama, ben bir şey yapmadığım halde ve rakibin canı yüksek olduğu halde benim gemim onun gemisini ele geçirdi. :D

2. Ele geçirme sistemi Mürettebat sayısı, Donanım, Kale Geliştirmeleri ve Gemiyi destekleyen bazı mürettebatlar ile alakalıdır. Yani olayın ana kahramanları mürettebatlardır. Geminin canı v.s gibi bir ekstra etkisi yoktur diye tahmim ediyorum. Şansılısınız ki gücünüze birkaç sefer boyun eğen olmuş fakat bu hep böyle gidecek değil tabi ki niceleri var sırf Ele geçirme gemisi yapıyorlar.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Yeni ele geçirme sistemine göre bir kişi sizi ele geçirmeye çalışır ve başarısız olur ( Kosanlarınız daha güçlü olduğundan) ise otomatik olarak siz onu ele geçirirsiniz. Darbesinin önemi yok isterse full canı olsun başarısız olursa ele geçirilir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.