Bir Mega Server 6 Klasiği Daha Bu 3.video

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Jackdaws tarafından 3 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jackdaws

Jackdaws User

Bu konuyu 3.kez açıyorum ve 3.video attıyoruz yani bundan önce açtığımız konularda bizim oyun oynamayi bilmediğimiz ve adamların çok iyi kordine olduğu iyi savaştıkları söylenmişti burada bu çektiğimiz videodaki adayı vuran gemilerin hepsi yeni açılmış saten durumlarındanda belli
    biz günlerce farm yapıp 10 kadok dikmek için gece gündüz emeğimizi akıtalım boyle bir adam gelsin 8-9 dakikada butun emeğin üstüne sifon çeksin
    Burası Adalet kokmuyor!!

2. Hani gördük de böylesini görmedik :) Bence konu da silinmemeli neyin ne olduğu daha net gösterilmezdi.

Jackdaws bunu beğendi.
  3. yolcu11

yolcu11 User

Verilecek cevabı çok merak ediyorum buna nasıl bir açıklama yapılacak manuel ban atılamaz sistem tarafından atılması bekleyin mi yoksa kendi server supportunuza mı yazın şeklinde olucak .
    @Bigpatron

4. Jackdaws

Jackdaws User

Bence Yine Bizim oyun stratejimize Hakaret Edilecek :))

5. yolcu11

yolcu11 User

Kordine olamadıgımızı söyler diyorsun yani :)

6. BUMERANG

BUMERANG User

Açıklama nasıl olacak bende merak ediyorum yapılan sistem resmen oyunla alakalı bir durum sıfırdan açılmış gemiler bende kaç gndür forumda dikkat ediyorum bu konulara açıklamalar yapılmadan kitleniyor İnşallah düzelir kardeşim.

7. Sakın bu gemiler doldurma veya katlama ile yapılmıştır diye bir düşünceniz olmasın, varsa da burada dile getirmeyin, sonuçları kötü oluyor , örnekleri eski konularda mevcut:)

8. -Croatia-

-Croatia- User

seafight tarihinde böyle bir şey görmemiştim yetkililerin tatmin edici bir açıklama yapması gerek bu kadar insanın emeğiyle oynanamaz ip banı atılarak bunu yapan ve yaptıran bütün filoların varlığı sona erdirilmelidir yarın bu olay diğer serverlerede sıçrarsa hiçbir bir oyuncunun emeği ve geleceği güvende olmaz ve seafight gerçek anlamda biter +++++​

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu filo programcılara daha önce iletilmiş ve inceme altındaymış şuan.

Gece gündüz emek demişsinizde hesabınıza bakıyorum 3 defa hileden kapatılmış , ozaman başkasının emeğini düşündünüz mü? Düşünseniz zaten hileden kapanmazdı hesabınız.

Ayrıca girdiğniz diğer hesab ŁłZΛ ile başlayan ismi, pek emek harcayan bir hesap değil.

Son düzenlenen: 4 Haziran 2016
    firari*2014 ve ●ђр● bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.