Bir Kaplumbağaya Dönüştüğüm Zaman Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 7 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tasarımı kullancak mısın sanki boş ver :) ben 260 kere bitirdim anca aldım. duruyor öyle boşuna :)

2. Margo

Margo User

O kadar emek verdim en azından tasarımı alayım be hocam :D

3. Valla 1 kere yapıp alan da var 100 kere yapıp alamayan da var sanırım şans :) inşallah alırsın.

4. Morpheuss

Morpheuss User

Etkinlik puanı en seri nasıl kasılıyor terbiyeci yağmacı 500 veriyor bildiğin eziyet tamamlayan arkadaşlar nasıl yaptı

5. görevler ve kaplumbağa kabusu haritası en hızlı metod. Ama özel haritaya girebilmek için lanetli ruh lazım. Onun için de diğer etkinlik npc'lerini kesmek lazım

6. baba5593

baba5593 User

Morpheuss günlük görevler var ama yetişebilir misin bilmiyorum ben yazarken 4 saat vardı bence en iyi yol Yok edici kovalamak 5000 veriyor her seferinde bi iki vur diğerine geç yada tamamen kesirmesine yardımcı ol

7. shfrtt

shfrtt User

slm kablumbağa kabusu haritasında kaldım çıkmıyo haritadan ne yaptıysam da çıkmadı hala ordayım yardımmm

8. sistem canavarın seni batırana bekle ozaman cıkar muhtelemen gelen bir reset ten dolayı takılıp kalmış olabiirsin olduda gene cıkamıyorsan hemen ana sayfada supporta oyun sorunu diye mesaj at id nide at ilgilenirler kardeşim

9. Bu etkinlikten kalan malzemeler dönüştürüldü mü? Ve sıralama ödülleri dağıtıldı mı?

10. 2025-05-28 16:34:41
    141 x Kabuk Kırıcı cephane hesabına eklendi. Sebebi: PEC
    2025-05-28 16:34:38
    21946 x Kabuk Kırıcı cephane hesabına eklendi. Sebebi:
    21 bin ruhum vardı 21 bin kabuk kırıcı vermişler :D şaka gibi. sen bunları 1 ay kas. sana verdikleri 3 atımlık gülle :D