Bir kaç soruyla geri dönüş;

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GioTheCrudus tarafından 10 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle. Uzun bir aradan sonra geri döndüm, kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. Şöyle bir sorum var. Hesabımda 90k civarı bir inci var.

Gemin ahım şahım değil. 10 puanlık yeteneğim. 47 tane 27,5 luk topum, 15 tane 25'lik topum, gerisi 15 lik top, 28 tane elit olmayan kişirim var. Kalelerden ise hiç biri açık değil. Sadece zamanında sistemin verdiği bedava 1 seviye kalem var.

Şimdi sizce önce topları mı tamamlamalıyım? Full elit top şeklinde. Top tamamlayacaksam hangisi olmalı, eventi mi beklemeliyim admiral ya da 30 kiloluk top için ya da 27,5 luk elit toplardan mı alayım ya da 25 lik?

Yarımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

2. kardeşim önce kaleleri aç sonra yavaş yavaş etkinliklerle topları fullersin ama önemli olan kale top rampan herşey or da yani kale geminin kalbi gibi gör toplarının hepsi fullde olsa kalen olmadığı sürece pek bi önemi kalmıyor

3. mamı_55

mamı_55 User

Öncelikle 15 kiloluk topları 25likle değiş tüccardan 100k altına alabilirsin. İncini de kaleden rampa açmak için harca.

4. Teşekkürler dediğiniz gibi yaptım. Şu an Burun kalesinde bedava gelen slotta gülle rampasını seviye 2 yaptım ancak aktif değil sanırım anlamadım. O burun kalesi yazan yer boş gözüküyor. Ss atıyorum bir bakar mısınız yanlış mı oldu.

5. Slotu geliştir mi demeliyim acaba 20 k inci istiyor?

6. kardeş 1 kere daha geliştirmen lazım slotu