Bir kaç sorum var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve FaceToFace tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FaceToFace

FaceToFace User

Merhaba eski forum kapatıldığı için konulara yazılan mesajlara bakamıyorum , chat den de tam olarak istediğimi alamadım

Fildişi güverte ve Abanoz güverte süreli mi
    Ve bunlar kaçıncı güverteler oluyor normal yollarda sanırım 10 elit güverte alınıyor 11.güverte fildişi mi abanoz mu ?

Güverteler darbe alıyor mu , eskiden alıyordu ve tamir edilmez ise patlıyordu tamir etme yerini göremedim ama fildişi,abanoz güvertelerinin satın alındığı sayfada açıklamalarda YOK EDİLEMEZ yazıyordu eğer güncellenmeyen bir yazıysa inci ve altın güverteler patlıyor demektir

İnci ile alınan güverteler seviyesi yükseltildiği taktirde direk koyulabiliyor 2.seviye olsa bile
    ama yükseltilmeye devam da edilebiliyor , maksimum kaç seviye oluyor güverteler ve direklerden başka top , mürettebat koyuluyormu koyuluyor ise kaçıncı seviyeden itibaren

5.Seviye marangoz alındığında gemi hareket ederken oto tamir yapıyor sanırım bunu alırsak eğer 80 sn de 35 k tamir yapacak ama 4.seviye marangoz 80 sn de 40 k tamir yapıyor
    ikisinin kullanımı farklımı 5.seviye olanı sadece gemi hareket halinde iken mi görevini yapıyor

Ana sayfa ya girişte o an var olan etkinlikler , yeni çıkan satın alınabilir itemler tek seferliğine gösteriliyor eğer o an 2 etkinlik varsa bugün olan kristal ve diğeri gibi 2 sine birden tıklayıp bakamadığım için birine tıklayıp fiyatına bakıp , çerezleri silip anca diğerine bakabiliyorum üst üste geldiği için
    özetle bu anlık etkinlikle neden seafight plus - abonelikler bölümünde yer almıyor veya alıyorda ben mi göremiyorum bir ihtişamlı - korsan kutu karşılaştırması yapmak için bile 10 dk f5 e basıyorum ana sayfada

Sorularım şimdilik bukadar sorularımda bir art niyet yok , oyuna uzun süreden sonra döndüğüm için bazı şeyleri tam kavrayamadım

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Fildişi güverte ve Abanoz güverte süreli mi
    Ve bunlar kaçıncı güverteler oluyor normal yollarda sanırım 10 elit güverte alınıyor 11.güverte fildişi mi abanoz mu ?
    Fildişi güverte süresizdir. Abanoz güverte ise alındığından itibaren 3 ay kullanım süresi vardır. 3 ay sona ermeden elinizde tutmak istiyorsanız vip üye olmalısınız bu şekilde vip üye olduğunuz sürece geminizde kalıcı olur.

Güverteler darbe alıyor mu , eskiden alıyordu ve tamir edilmez ise patlıyordu tamir etme yerini göremedim ama fildişi,abanoz güvertelerinin satın alındığı sayfada açıklamalarda YOK EDİLEMEZ yazıyordu eğer güncellenmeyen bir yazıysa inci ve altın güverteler patlıyor demektir
    Güverteler darbe almıyor artık.

İnci ile alınan güverteler seviyesi yükseltildiği taktirde direk koyulabiliyor 2.seviye olsa bile
    ama yükseltilmeye devam da edilebiliyor , maksimum kaç seviye oluyor güverteler ve direklerden başka top , mürettebat koyuluyormu koyuluyor ise kaçıncı seviyeden itibaren
    Geliştirdiğiniz taktirde topların yanına 10 adet direk koyabilirsiniz. Daha sonra 3 seviye daha geliştirme imkanı mevcut. Her seviyede 1 adet direk ve 1 adet top daha koyma imkanı mevcuttur.

5.Seviye marangoz alındığında gemi hareket ederken oto tamir yapıyor sanırım bunu alırsak eğer 80 sn de 35 k tamir yapacak ama 4.seviye marangoz 80 sn de 40 k tamir yapıyor
    ikisinin kullanımı farklımı 5.seviye olanı sadece gemi hareket halinde iken mi görevini yapıyor
    Evet 5nci seviyenin tek farkı 5 bin darbe az tamir etmesi ve hareket halinde iken tamir yapmasıdır.

Ana sayfa ya girişte o an var olan etkinlikler , yeni çıkan satın alınabilir itemler tek seferliğine gösteriliyor eğer o an 2 etkinlik varsa bugün olan kristal ve diğeri gibi 2 sine birden tıklayıp bakamadığım için birine tıklayıp fiyatına bakıp , çerezleri silip anca diğerine bakabiliyorum üst üste geldiği için
    özetle bu anlık etkinlikle neden seafight plus - abonelikler bölümünde yer almıyor veya alıyorda ben mi göremiyorum bir ihtişamlı - korsan kutu karşılaştırması yapmak için bile 10 dk f5 e basıyorum ana sayfada
    Bazı paketler/itemler süreli satışta olduğu için Seafight Plus kısmında bulunmaz. Ödeme kısmını açtığınızda bütün itemlerin yanında (i) yani info işareti bulunmaktadır. Ona tıkladığınızda paketin/itemin içeriği hakkında bilgi açılır. Alt kısmındada Geri butonu mevcut ona tıklayarak geri gidebilir bir başka iteme bakabilirsiniz.

Beylerbeyi bunu beğendi.
  3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

fildisi abonoz vipliginiz devam ettigi surece geminizde kalir.

guverteler artik darbe almamaktadir.

seviye 4 e kadar kiymetlendirip icin direk ve top koyabilirsiniz.

gemi hareket halinde iken tamir etmektedir.

bunu oyun yetkilileri ayarlamaktadir bizim herhangi bir islem yapmak yukumlulugumuz yoktur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.