Bir Kaç Sorum Olacak

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Eray966 tarafından 21 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eray966

Eray966 User

1)Bu oyunda en iyi top hangisi?Ben 30 kiloluk toplardan kullanıyorum ancak bu topların diğer toplara nazaran seviyesini bilmiyorum.En iyi top 30 kiloluk top mudur değilse hangisidir?Oyunda ful olmayı hedefleyen bir oyuncu oyunun sonuna kadar her seviyede bu topları kullanabilir mi?
    2)Gemi olarak L'Imperial isimli Fransa bayraklı gemiyi kullanıyorum.Yine bu geminin ne kadar iyi olduğunu bilmiyorum.Diğer gemilere nazaran iyi midir ve bütün oyun boyunca beni idare eder mi?
    3)Kalelerin de ne olduğunu hiç anlamadım nereden öğrenebilirim?

Şimdiden teşekkürler...

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Oyundaki en iyi oyukla vuran top amiral topudur her vurusta ep tp de kasarsiniz.
    Elitle en iyisi ise farkli avantajlara sahip 3 toptan birisini gostermek gerekirse vudu topudur. Odeme kısmında satılir. Diger toplara gore ekstra ozellikler ile daha fazla vurus gucu sağlar.

Gemiyi iyi yapan icindeki taşlardır fransa gemisinde %5 pvp bonusu taşı vardır gerisi için çok daha iyi taşlar elde etmelisiniz.

Kaleler için her birinin açıklaması üstünde yazmaktadır ama anlamadığınız bir şey varsa yeni bir konu açıp sorabilirsiniz.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.