Destek BİR HARİTADA SÜREKLİ AYNI OYUCUYU BATIRMAK

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve bibidibabidubu5835 tarafından 25 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın forum adminleri ben 11 yıldır bu oyunu oynayan bir oyuncuyum bu oyunda sizlerin artık birşeyleri düzelteceğinize zerre kadar inamıyorum allah bir derseniz tek ona inanırım sizlerde sadece geri bildirim yaptık deyip geçiştiriyorsunuz şuan oyunda etkinlik birşey yok 2 saat oyun oynayıp görev yapıyoruz ama güçlü bot sistemlerine gücü yetmeyen bazı oyuncu çeşitleri var oyunda adam 1 sıkıyor 2 sıkıyor 3 sıkıyor 4 sıkıyor 5 sıkıyor haritada sürüyle bot gemisi var tabi onlar otomatik sıkınca bp kasamıyor hemen diğer sıtratejiye geçiyor zayıf oyuncular mesela birine yağmacı sıkıyorum adam bana 295 bin vuruyor ben adama 35 bin güya yüzde 100 hasar güllesi yersen tabii ha sezon olsa hadi sikke kasıyor deriz ama yani insanın bir sabrı var ve onu zorluyor yani bunlara kendi anlayacağı dilden mesajmı atalım oyuna getirin pve modunu hangi server olursa olsun isteyen oyuncu istediği modda oynar ben savaş puanı derdinde değilim derin su gezgini ilk çıktığında verdiğiniz buf gibi sınırsız buff verin pve olan oyunu bu şekilde oynayalım siz savaş etkinliğimi yaparsınız başka bişeymi yaparsınız beni ilgilendrmez ben burda kendi isteğim şekilde oyun oynamak istiyorum derseniz pv serveri var oraya git ben bu oynadaığım serverde oynamak istiyorum emek verdiğim bir gemiyi çöpe atıpta sıfırdan başlamam.

osurkan ve compoun bunu beğendi.
  2. ka!

ka! User

benim gemim sağlam olmasına rağmen güvenli limana girene kadar 10 kişi sıkıyor, ben üstesinden gelebiliyorum ama zayıf bir geminin bunu yaşadığını düşünmek bile istemiyorum. oyuna yeni başlayan veya para yatırmadan oynayan oyuncular korunmalı.

3. MED

MED User

6 sıkıyorum 7 sıkıyor 8 sıkıyor 9 sıkıyor 10 sıkıyor :)

4. Desteğin gelmiyiceğini bilmen güzel :))
    Oyun kalabalıkmı son bi kaç yıldır oynamıyorum :)) anlaşılan oki bot taraması yaptık söylemleride boş yani arada foruma gelip bakıp ve oynamadığım halde eksikleri söyleyip çıkıyorum yani iyiki oynamıyorum zaten bişey değişmiyodu :))

5. -LegenD-

-LegenD- User

11 Senedir oynuyorsunuz fakat oyunu forum adminlerinin yönetmediğini anlayamamışsınız. Geri bildirim yaptık diyip geçiştirdiğimizi söyleyerek hakkımızı yemişsiniz Fakat canınız sağolsun. Bu sunucu PVE olmaz. Bunun teklifini yapamam. Daha önce yapıldı ve sert şekilde cevap aldık.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.