Bir fikirverin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DanceCZ tarafından 18 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DanceCZ

DanceCZ User

merhaba serverde cok buyuk paralar donuyor insan ele gecirmeye korkar oldu ne yapmaliyiz elegrcirmeyelimmi kimseyi? ilk gunden beri supporta id isim resim veriyorum ama insan bukadar cok altin gorunce tirsiyor vallahii altini harcamasak ayri dert harcasak ayri dert bir fikir verin adam akilli restartlar geldi altinlar duruyor bencee bu sey nezamandan beri varsa tarih geriyealinsin butun altin ve hersey hesaplardan silinsi n

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Hicbir sey yapmamaya devam edin bana sorarsaniz, sahsen sizi takdir ediyorum dogru olan da bu zaten madem altin dönüyor ortalikta, o zaman hiçbir sey yapmayin bakalim sonuc ne olacak görelim. Zaten kaybedeceginiz bir sey yok altinlar eger geri alinirsa, hic degilse kafaniz rahat olur.Hile yapan herkes bannlacaktir, altinlar konusunda aciklama da forumda yapilmazsa siz support ile yazışırken altinlari harcarsam sorun çıkar mi diye de sorun. Hatta suan bile yazabilirsiniz support a.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.