Bir Defalığına Tüm Korsanlar İçin..Lütfen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _H_O_N_D_A_ tarafından 19 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba benim şöyle bir önerim var..

Bütün aktif oyunculara bir defalığına gemi tasarımı hediye edilsin(1 x) ve hediye edilen tasarımlar birbirlerinden farklı olsun..Ve tasarımlar önceden donatılmış olsun(Mücevher).

Amaç oyuna katılan ama etkinliklerden bazı sebeplerden ötürü yararlanamayan (çok gelişmiş oyuncular malum vs) kişileri oyuna tekrar ısındırmak ve oyuna katılım sağlamak...

Oyunda çeşitliliği artırmak.

Lütfen değerlendirin..

BİGpoint bunu yapabilir bence amaç kazanırken eğlenmek olsun.

Arkadaşlar bu önerime destek istiyorum lütfen burda sadece bir kişiyi ,bir gurubu deil. Tüm oyuncuları düşünen bir fikir..

Teşekkürederim..

Son düzenlenen: 19 Eylül 2016
    ECE-DUYGU[CENK], BIRAKTI ve яoтαsız bunu beğendi.
  2. Katılıyorum kardeşim güzel fikir. Yukarıya iletebilirseniz çok güzel olur. @Bigpatron

яoтαsız bunu beğendi.
  3. BIRAKTI

BIRAKTI User

evet bu yıl genellikle oyunda çok hatalar istem dışı oyundışında kalmalar çok yaşandı bu bir telafi gönül alma fırsatıda olur seafiht yönetimi ve programcıları içinde katılıyorum arkadaşa

4. QASSİM0D0

QASSİM0D0 User

Yok artıkkk...

5. Bence olabilir bebim taşlarim 20 ama şöyle bi skıntı var paryla yapan oyuncu itiraz eder hakli olarak:)) bende parayla aldım taşlarï ama benim için dediğim gibi farketmez...