BİLGİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve frissos1 tarafından 22 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. frissos1

frissos1 User

https://hizliresim.com/2kDYWd BU YENİ BİR ETKİNLİĞİN İFADESİMİ ACABA DAHA ÖNCE BÖYLE BİR İTEM GÖRMEDİM KRİSTAL NİMETİ GİBİ DÖNÜYOR

2. o Zamelia bir Rus Admin ama büyük ihtimal etkinlikle ilgili bişeydir o.

3. yolcu11

yolcu11 User

Beta serverında oynuyorum bende bu adminle baş etmesi kolay degil sürekli 20/1 adayı almaya geliyor alıyor tekrar biz alıyoruz ve bügün böyle birşey oluştu 200bin atıyor 25 bin hasar alıyor kaç yıllık oyuncuyum böyle birşey görmedim :)

4. yolcu11

yolcu11 User

Ayrıca yeni gülle çıktı KAFATASI cephanesi 60 hasar veriyor ve yeni etkinlik de 5 kişilik arena gelicek 5 arkadaşınla arenaya gireceksin 15 defa batan grup kaybeder günlük ve genel sıralama ödülleri gayet iyi :)

5. frissos1

frissos1 User

Zamelia Admin Biliyoruz Fakat O Ne Çözemedim Sv Birleşiminden Sonra Etkinlik Var Galiba Buff Gibi Birşeydir

6. kafatası dediğin cephane altın ile satın alınacak cephanedenmı bahsedıosun ?

7. Kafa tası cephanesi birleşmeden hemen sonramı yapılacak ?
    Yoksa etkinlik amacı ilemi ?

8. yolcu11

yolcu11 User

60 hasar veriyor ve yeni gelecek etkinlikte günlük ödül olarak az miktarda veriyor . Daha oyunda şatışa sunulmadı :) Zaten satışa sunulan güllerlerde pek iyi degil sabah sabah beta serverında pazarın durumu çok karlı alışverişti :) Dikkat edin pazarı kullanmayın .
    2015-09-23 08:49:21Cephane satın alındı: 50000 x Patlayan cephane-2'325'000 İnci
    2015-09-23 08:49:15Cephane satın alındı: 50000 x Patlayan cephane-2'325'000 İnci
    2015-09-23 08:49:08Cephane satın alındı: 50000 x Patlayan cephane-2'325'000 İnci

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

forumu takip ediniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.