BİGPOİNT İNTİHAR MI EDİYOR?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ACAB! tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ACAB!

ACAB! User

BANLANAN GEMİLER AÇILMADIĞI SÜRECE BU OYUNUN Bİ ZEVKİ KALMICAK GİBİME GELİYO ..
    FORUMDADA OKUDUGUMUZ KADARIYLA BAN YEMEYEN ARKADASLAR BİLE BAN YİYEN ARKADASLARIN GEMİLERİNİN ACILMASINI VE ESKİ OYUN ONLİNE SAYISININ GERİ GELMESİ İÇİNN DUALAR EDİYOR . VE YORUM YAPIYOLAR. BENİM DÜŞÜNCEM BİGPOİNT İNTİHAR EDİYOR SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ NEDİR VE SİZCE BANLANAN GEMİLER AÇILMALIMI ??? :cool:

***OTYİYENEJDER*** ve özkantr bunu beğendi.
  2. Mr.uLas

Mr.uLas User

katılıyorum

***OTYİYENEJDER*** bunu beğendi.
  3. Hile ile oynayan oyuncuların gemilerinin açılmasını istemek onlara daha çok hile yapın diğer oyuncuların haklarını gasp edin emeklerine saygısızlık yapın sonrada gidip yaptığınız hileli gemilerle emeğiyle oynayanları batırın demektir. Hileden dolayı banlanan gemiler açılmasın.

iM-Pa-Ra-ToR[AFT] bunu beğendi.
  4. özkantr

özkantr User

arkadasım sen hıc doldurma gemı dıye bırsey duydun mu?

5. Açıklarsan sevinirim .

6. özkantr

özkantr User

alyansın var mı ts kullanıyomusun? onlara sor buradan yazarsam bırılerının zoruna gıder banlanırım

7. özkantr

özkantr User

soyle acıklıyım hıc kasılmadan senın karsına cıkıp her daım savasır. buz gullesı aatar vudu darbesı kalp krııcı gulle atar ve onun kasılırken gormezsın

8. Zamanı geldi bence artık kasılarak kazanmaya çalışsınlar gerçek hayatta hile yapılamıyor kötü örnek olmasınlar.

9. özkantr

özkantr User

keşke hıleyle olsa canım sıkılmaz.

10. konu'nun başlığına bayıldım :d

11. özkantr

özkantr User

bu aralar canım cok sıkılıyor bu banlamalar bazı haksızlıklar. ben de bırakacam gıbı gelıyo oyunu
    gemım bı sebepten 1 ay kapandı. basta uzuldum ama sonraadan daha da mutlu oldugumu farkettım. sımdı oynuyorum ve canım cok sıkılıyor. eğlenmek bı kenara canm sıkılıyo patlıcak gıbı :/ seafıght bu yolda dewam ederse gercekten kaybedecek

ACAB! bunu beğendi.
  12. banlı gemiler hile yaptılar dimi eğer o banlı gemiler açılırsa asıl benim canım çok sıkılacak eğer bandan kapanan oyuncular çok istiyorlarsa yeni bir hesap açsınlar ve temiz bir sayfa gibi yeniden başlasınlar haksız rekabet etmesinler canımızı da sıkmasınlar.

13. açılıcak az kaldı sabredin biraz daha :d

14. Benm gemim 15 gün kapandığında zevkten 4 köşe kahkahalar atıpta şimdi gemileri süresiz kapananları göreyim bakayım, El kaldırsınlar :) Kesinlikle açılmasın banlar.

15. abi öle diyorsunda 2 gün şeytana uydum diye 8 yıllık emeğimi mezara kadar götürmek ne kadar mantıklı :)

16. ACAB!

ACAB! User

Biz demiyoz ki yaptıgımız itemleri almayın yaptıgımız kullandıgımız bütün hiile ile edilen elde edilen malzemeleri geri alsınlar.. 1 2 ay oncesine 0 lasınlar oyunumuzu ... 0 dan acmak o kadar güzel oluyosa sen ac bize fullede biz oynayak ;)

17. Zaten o mesajı yazarken aralarında sevdiğim kardeşelrimin çıkıcağını ve bana sitem ediceğini tahmin etmişdim. Benim kızgınlığım benim 15 günlük banıma göbek atanlara, ban almama sebep olan fotoyu sayfa sayfa sürekli paylaşan şimdide kendileri banlanınca salya sümük ağlayanlara furkanım.:)

18. sen niye ban aldınki abi :)