BİGPATRONUN DİKKATLERİNE!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheRemix* tarafından 23 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TheRemix*

TheRemix* User

Sayın yetkililer. 1 aydır sorunum var fakat düzelmiyor. bekleyin diyorsunuz fakat ben 8 yıllık oyuncuyum ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım ve düzelmiyor. pazardan kartal gözü alamıyorum. çarpı işareti çıkıyor. geminin oldugu sayfadan alıyorum incim gidiyor fakat ürün gelmiyor. inceler misiniz? bu sorun benden baska kimsede de yok galiba. millet kartalgözünü alıp kullanabiliyor... cevabınızı bekliyorum

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ID numaranız nedir ?

3. TheRemix*

TheRemix* User

1216/50522 ilgilenirseniz çok memnun olucam sayın yetkilim

4. TheRemix*

TheRemix* User

seyir defrerinden de görebilirsiniz incim gidiyor ama ürün gelmiyor

5. TheRemix*

TheRemix* User

asam da var onu da kullanamıyorum ama kartal gözü çok önemli oynayabilmem için

6. Bigpatron

Aldıklarınız hesabınızda ancak deniz haritasında size görünmüyor, şimdi kontrol ettim ve bu durum daha önce programcılara rapor edilmiş, malesef benim yapabileceğim birşey yok programcıların durumu düzeltmesini beklemek zorundasınız. Asada aynı şekilde.

7. TheRemix*

TheRemix* User

peki çalışmalar var mı bu konuda ciddi anlamda ? çünkü 1 ay oldu değişen birşey yok

8. Bigpatron

Bize dediklerine göre çalışma yapıyorlar ama çalışmada ne aşamadalar malesef onu bilemem.

9. TheRemix*

TheRemix* User

tamam ilginiz için teşekkür ederim