Bigpatron'un Dikkatine

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ¥ÛҜSΣҜஐGΣRĬLĬMஐĦÃŦŦ| tarafından 17 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Foruma bu konuyu yazmamak için aylarca bekledim fakat düzelir sandığım konular, daha da kötüye gittiği için yazmaya karar verdim.

1-)BOTLAR AŞAMA AŞAMA KALDIRILIYOR PEK BANLANAN OYUNCU YOK DEVAM EDENLER HALA BOTTA KASILIYORLAR, BOTTA KASILMALARINI SIKINTI ETMİYORUM FAKAT; LİG OLAYI OYUNDA ADALETSİZLİKTEN BAŞKA SONUÇ DOĞURMUYOR NEDENİ İSE ŞU, BEN LİGDE SIRALAMA OYNAYACAM DİYE KENDİ EMEĞİMDEN VE ZAMANIMDAN FERAGAT EDECEĞİM GÖZÜM KAFAM KASILMA VE MOJO TOPLAMA YÜZÜNDEN ŞİŞECEK TABİ İNSAN GÜCÜ BİR YERE KADAR DAYANIR TOPLASAN 10 SAAT OYUNUN BAŞINDAN KALKAMAZSIN NİHAYETİNDE OYUNDAN ÇIKARSIN VE GERİ KALAN ZAMANINDA NE YAPMAN GEREKİYORSA ONLA MEŞGUL OLURSUN. GELELİM BOT KULLANAN KİŞİLERİN DURUMUNA, ADAM HER GÜN 7/24 BOT KULLANIR OYUNUN YÜZÜNE BİLE BAKMAZ ETKİNLİK OLDUMU BOTTAN ÇIKAR ORDANDA KAAR ETMEYE BAKAR İNCİSİ MOJOSU TARTIŞMASIZ BOLDUR, GÜNDÜZ ÖZEL VURURLAR GECE MOJO TOPLARLAR NORMAL OYUN STANDARTLARINDA HERZAMAN LİG SIRALAMASINDA İLK 100 DE OLURLAR, BİZLERDE KENDİMİZİ BOTLARLA YARIŞIR HALİNE SOKMAKTAN ÖTEYE GİDEMEYİZ, DEMEM O Kİ BU ARKADAŞLAR BOTA KOYMASALAR LİGDE ZATEN OLAMAYACAKLAR BİZLERİN HAKKININ YENDİĞİ EN BÜYÜK SIKINTI LİG SIKINTISIDIR BU ARKADAŞLAR BOTTAN LİG SIRALAMASINA GİRİP HEM HAKKIYLA OYNAYAN ARKADAŞLARIMIZIN EMEĞİNİ VE ZAMANINI HARCAMAKTA HEMDE ADİL OLMAYAN BİR YARIŞIN İÇİNE DAHİL OLMAKTADIRLAR BİR AN ÖNCE PROGRAMCI ARKADAŞLARA BU KONUYU BU AÇIDAN DEĞERLENDİRMESİNİ İLETİRSENİZ SEVİNİRİM.

NOT: BOTA KURANLARIN BİRÇOĞU KATLAYICI AVANTAJ PAKETİ BİLE ALMIYORDUR BİZDE GÜNDE 1-2 SAAT PIRLAYALIM DİYE EKSİK ETMİYORUZ J

2-)TAŞ BUGU YAPAN BİR ÇOK OYUNCU VAR BU OYUNCULAR DAHA DÜNE KADAR YANIMIZA YAKLAŞAMAZKEN ŞİMDİ DURUM TAM TERSİNE DÖNMÜŞ OLDU ADMLARDAN UZAK DURMAYA ÇALIŞIYORUM BU GÜÇLÜ TAŞ BUGU YAPAN GEMİLERE BATMAMAK ADINA ADAMLARDA NE BP NE RÜTBE VAR BU GEMİLERE BATINCA HER GÜN BİR ADIM DAHA BU OYUNDAN SOĞUMAMIZA NEDEN OLUYOR, BU HESAPLARADA BİR AN ÖNCE İŞLEM YAPILIRSA ÇOK İSABETLİ KARARLAR VERİRLER PROGRAMCILARINIZ, ZİRA OYUNA PARA VEREN EMEK VEREN OYUNCULARIN HEM ZAMANLARINA HEMDE PARALARINA VEDE EMEKLERİNE İHANET EDİLMİŞ OLUR.

2. aynen katılıyorum sana eğer bu oyunda emeğe biraz olsun değer veriliyorsa daha ciddi yaptırımlar uygulanmalı mesela ligde puanlar sıfırlandı ben şuan global 5 de oynuyorum bakıyorum adam manta liginde 121 milyon puan yapmış bunun neresinde mantık var şimdi

3. Adam 24 saat bota koyarsa mantık aramak doğru olmaz benimde içerlediğim konu o sen emek harca diğeri oyunun yüzüne bakmadan ligde sıralamaya girsin ordan aldığı rakip paralarıylada topunu malzemesini her ay garantilesin olan oyunun başından ayrılmayan gerçek oyunculara oluyor bot yorulmaz ne de olsa ;)

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Botlar konusunda sizin de dediğiniz gibi aşama aşama yol kat ediliyor. Özellikle geçtiğimiz son aylarda gayet güzel banlamalar oldu daha da devam edecek. Siz tek bir açıdan, lig yönünden, yazmışsınız ancak tüm her yerden avantaj sahibi oluyorlar biliyorsunuz ve bunu tabiki programcılar da biliyor. Sadece ligden avantaj sağlıyorlar diye değil, en ufak bir yerden 1 mojo bile avantaj sağlasalar bot bottur yaptığı şey emek hırsızlığı ve sistemi suistimal etmektir cezası giş kurallarında belirtilmektedir.

Taş bugları konusunda da haklısınız tabiki fakat böyle devam edemeyecekler tabiki de er ya da geç o kişilerin de taşları çekilecek. Programcıların şuan birçok sorun üzerinde çalışmaları gerektiği için bu konuda bizlerin biraz sabırlı olması gerekiyor.

BIRAKTI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.