bigpatrondan beklenmedık cevap

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĐØŹĖŖ™-[61].TS tarafından 16 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr3 serverinde altın rutbe sayısı ortalama 85 90 ken şun 400 den fazla kişi altın.
    benim oynadıgım serverde 10 kişi altınken şuan 100 ün üstünde kişi altın rutbe.

Bu bir hata olmalı siz hariç kim dese bu kadar şaşırmazdım cevabınıza çok şaşırdım.

----------------------------------------------------------------

altın rütbe olmuşum resetten sonra kalıcımı ?

Rütbeler kalıcı değildir kasmazsanız alt rütbenizde bulunan oyuncular sizi geçerek rütbenizi elinizden alabilirler.

Bigpatron, Bugün 15:18

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Şeref Kürsüsünden Bugünki Rütbeme tıkladıgınızda asıl rütbenizi görürsünüz şuanki hatadır buyuk ihtimal çünkü 1. sıradaki geminin rütbeside korsan kraldan altın rutbeye düştü.

3. bi hata oldugunu bende bilyorumda bigpatronun bilgilerine çok güvenirdim şaşırtdı beni

4. *Sempatis*

*Sempatis* User

Oyundaki güncellemeleri programcılar yapar daha sonra supporta mail atılarak bildirilir birde öyle düşünün :)

5. bigpatron support zaten ,duyuruları hep o yapıyor.bu nun hata oldugnu bilmesi gerekirdi anında yama duyusunuda yaptı zaten ama insanlık hali diyelim.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herhangi bir bilgi verilmedi duyurularıda sizler bilgilerden geri kalmayın diye işyerinden telefonumdan yapıyorum, arkadaş altın rütbe oldum değince bende sıralama düzeltildi banlanan bir oyuncunun rütbesini almış olarak algıladım. :)

Bahsettiğiniz gibi yüzlerce kişide altın rütbe varsa elbette bu bir hatadır başka açıklaması olmaz sanırım

oC•Alvarito•77o bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.