Bigpatron'a son başlık için cevap

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .ĢŘǾŠVДTЄŘ tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın admin ben oyunu oynarken dns ayarlarını varsayılan yapıp giriyorum yani TTNet'in ve Türkiye oluyor ama normal internet kullanım dönemlerinde ülkemizdeki internet kısıtlamalarından ötürü dns ayalarını Google'ın dns ayarlarına çeviriyorum. Gemide uzun süredir euro olduğundan ve TR çevrilmesi için ikametgah almaya vaktim olmadığından şuan sürekli dns Almanya'ya bağlı ve o mesajı yazar ikende öyleydi yani oyuncuların görüp görmemesiyle alakası yok alt tarafı mağduriyetimden bahsettim neden bu kadar kızdınız:)

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Eminiz öyledir ancak ne hikmetse bu Google size hep aynı İP adresi vermiş onca başka IP'ler varken ayrıca her bağlanmada farklı IP veriyor bilgim kadarı ile. Size Google özel IP'mi sağladı sürekli aynı IP girişi oluyor yoksa yurtdışı girişimi oluyor düşündürücü..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.