Bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Eynel*Foo* tarafından 12 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam Korsanlar

Şuan bazı serverlar da oyuna yada deniz haritasına girişlerde sorun yaşanmaktadır. Programcılar şuan üzerinde çalışmalara başlamıştır ve mümkün olan en kısa sürede sorunu düzelteceklerdir.

Oluşan rahatsızlık nedeni ile özür dileriz

Seafight Ekibiniz

Sayın bigpatron oyun gece 4 de gitti ve yaklasık 6 7 saattir oyuna giremiyoruz programcı arkadaşlar bu hatayı yenimi fark etmiş? ve şuan mı başlamışlar sorunu halletmeye eğer öyleyse biz 5 6 saat bosuna beklemişiz ve ayrıca cıkan 2x katı hasarda da uzatma yapılması gerekır cunku geceden berı oyuna gırıste problem yasıyoruz ve sızın yazdıklarınızdanda ben bunu cıkardım eger haksızsam yanlış anlamışsınız deyıp konuyu kılıtleyebılırsınız tesekkurler ıyı calısmalar...

2. acaba bu bi boşvermişlikmi yoksa umursamamazlıkmı saatlerdir oyunun açılmasını bekliyoruz ama ne yazıkkı sayın yetkililerimiz daha yeni çalışmalara başlıyoruz ayakta alkışlıyorum

*Eynel*Foo* bunu beğendi.
  3. oyuncuya ve oyuna verilen değer bu açıkcası üzülmemek elde değil.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Çalışan insanlarin gece 4 te ayakta olmasını beklemeniz pek normal değil açıkçası. Onların da çalışma saatleri var.

5. peki 7 24 cm ler ayakta olmasına ragmen forum yetkılılerıne gelınce neden böyle oluyor? :)

fenomen_foo bunu beğendi.
  6. Bu oyun 7/24 acıksa o arkadaslarinda 7/24 ayakta olması lazım ödeme kısmında bi sorun olsa hemen duzeltilir ama

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Forum yetkilileri de yeterince ayakta merak etmeyin. Lakin programcılar ilgileniyor bu sorunla cm ya da fm ler değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.