bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve τΣŁŁ¡ℓ¡-[ćђє] tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Toplamda 76 sagitta haritası bitirmişsiniz ve bu haritalar 2012-03-10 10:53:46 ile 2015-03-15 11:53:41 tarihleri arasında yapılmış sizin buraya yazdığınız gibi ard arda bile değil.

bende arda arda bitirdim demedim. ayrıca 110 da hatalı yazılmış dediğiniz gibi. ama bu hiç bir şeyi değiştirmez haritalar can vermiyor. ayrıcada siz sandığımız kadar bilgili bifr admin olsaydınız harita bitirme sayısının şeref salonuna bakıldığında hatalı olduğunuda bilirdiniz. 10 tane arda arda bitirsekde sıralamada ya 1 ya 2 tane artiyor o sayı bilginiz olsun bilmiyorsanızda belki bi yerlere iletirsiniz de düzeltirler. ;)

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Madem biz bilgisisiz buyrun oynadığınız server supportunadaki bilgi adminlere yazın size zahmet. Bildiğiniz gibi benim oynadığınız servera bakma gibi bir zorunluluğum yok.

Beylerbeyi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.