bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÑîKë___®- tarafından 3 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a Adminim Benim Bokorda Kaç kutu VAr çekilişe Katılacakmıyım İlk defa Bokor attım Bakarmısınız Belki Yanlış atmışım tşkler

2. Selamın aleyküm merhaba adminler bana bugun sistem msjı kazandın diye msj geldi bu nedir bakor atmıstım ondanmı acaba seyir defterinde birsey kazandıgıma dair birsey yok bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bu ay 2 tane bokor kupası almışınız. Bunlardan bir tanesini çekiliş için kullanmışınız diğer kalanı ise kullanmamışınız. Çekiliş tarihi sona erdiği için kullanmadığınızı sistem otomatik olarak atar karşılığında ufak ödül alırsınız. Seyir defterinize bakarsanız 1 Tortuga ışığı, 10 zıpkın ve 5 bin fosfot güllesinin hesabınıza eklendiğini görebilirsiniz.

Not: Atmadığınız ve sistemin sizin yerine attığı bokor kupası çekiliş için geçerli değildir. Kısacası bu ay 1 kupa ile çekilişe girmiş oluyorsunuz

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Aldığınız 4 taneyi atmışınız. Evet çekiliş yapılınca şanslı iseniz bir hediye kazanabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.