Bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ tarafından 24 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni
    Selam Korsanlar

Yapılan çalışmalar ile birlikte aşağıdaki sorunlar düzeltilmiştir
    • Kardan adamda oluşan hata düzeltildi - düzeldi
    • Kayıp aşk itemi olması gerektiği gibi yeniden çalışmaktadır - düzeldi
    • Filo kısaltması adalarda görünür olacaktır - düzeldi
    • Korsanlık sınavını bitirdiğinizde leveliniz olması gerektiği gibi yükselecektir - düzelmedi
    • Harita donması oluşmayacaktır - düzelmedi
    • Altınlık gülle & Elit gülle ile oluşan bug düzeltilmiştir - düzelmedi
    • Gemiye konulan korsan sayısındaki hata düzeltildi - düzelmedi
    • Şimşek ateşi kullanıldığında rakibinizin yavaşlamama sorunu düzeltildi - düzelmedi
    Ayrıca hız konusunda bazı değişikliklerde yaptık. Detaylı bilgi için buraya bakınız

Seafight Ekibiniz

düzelmemiş sorunlara düzeldi yazmışsınızda merak ettim nerden düzelmiş, hiç kontrol ettinizmi ?

Son düzenlenen: 24 Şubat 2014
    мя.uLαѕ bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

not alındı.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Onlar bana programcıdan gelir bende foruma yazarım. Yani kendi kafamdan çıkarttığım birşey değiller. Ayrıca hatalar düzeldimi yada düzelmedimi diye kontrol etmek benim görevim değil. Bana şunu forumuna yaz denir bende yazarım. Bildiğim kadarı ile yeni bir oyuncu değilsiniz bu nedenle bu gibi şeylerin bizlerin yetkisi altında olmadığını oluşan hata vb şeylere bizlerin müdahale edemeyeceğini bilmeniz gerekirdi.

Admin arkadaşımın belirttiği gibi not alınıp iletildi bütün bu bahsettikleriniz. Umarız en kısa sürede gerekeni yapacaklardır.

iyi oyunlar

Beylerbeyi ve GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.