Bigpatron yemin ederim bilmiyordum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fatihbalfb1 tarafından 28 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bigpatron geçen sayenizde allah razı olsun hesabımı epostalarımı geri aldım ama oyuna girdim bir tane türk arkaş global avrupa 1 de beni kesip duruyo bende sovdum eskiden hiç banlama olmazdı gerçkten bilmiyordum bir kerelik affetseniz zaten yeni başladım oyuna geri bırakmak istemiyorum lütfen açın hesabı ülke gemileri etkinliği bitmeden açılsın lütfen

2. HESABIMIN İSMİ Kızılİnci1244

3. sövmenin bilmemesi mi olur

fatihbalfb1 bunu beğendi.
  4. haklısınızda işte ne bileyim ya eskiden ban falan vermezlerdi hiç chati takip eden kimse olmazdı bile

5. Nugii

Nugii User

özrün kabahatından büyük lafı senin için bende eski oyuncuyum eskidende küfüre taviz verilmezdi direk atarlar dı banı 1 ay 3 ay 6 ay 1 yıl sonda sınırsız yani küfürün affı olmaz

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu konuda size yardım edemeyiz. banınızın süresi ne zaman açılacaksa o zamana kadar beklemek zorundasınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.