Bigpatron yardımcı olur musun?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bayazt tarafından 20 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bayazt

bayazt User

Görevinizde kolay gelsin genelde iyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı konuyu size açmak istedim;
    Şimdi ben kanlı dişe yaklaşık 30 milyon dp hasar verdim sonra birileri beni batırdı ancak daha sonra tekrar oraya döndüğümde kanlı dişi batırdıklarınıda kendi gözlerimle gördüm fakat kazanmam gereken en az 60 bn inci hesabıma gelmedi levelim 15 kanlı dişi vurduğum harita 8/1 yani kendi level sınırlarım içinde... Supporta yazdım durumu ama global amerika 2 serverinda oynadığım için o supporta yazmam istendi neyse uzatmadan bende az buçuk ingilizcemle yazdım onlara en son attıları mesaj:
    ''
    Hello,

As previously stated you will need to provide the logbook entry , it will show the ep gained without this we cannot help any further''

tam olarak anlayamadım ama birşey yapamayacakları minvalinde birşey soyluyor ama ortada bi hata var o kadar gülle o kadar zamanım gitti ve bi hata yüzünden ödül alamadım acaba sizin bir şekilde katkınız olabilir mi? Olabilecekse lutfen ilgilenir misiniz ciddi bir haksızlık var çünkü ortada veya bana bir yol gösterin ne yapmam lazım?

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Seyir defterinizde batırdığınıza dair kanıt yollamanızı istiyor. Olması gerekende o.. Seyir defterinizde yazmıyorsa herhangi birşey yapılamaz.

3. Kuantum

Kuantum Guest

Sizi batırdıklarında geri dönüp sistemi siz mi bitirdiniz yoksa bir süre sonra gittiğinizde sizi batıranlar mı bitirdi sistemin kalanını ? Eğer 2. söylediğim olduysa sistemi tamir ettirip sizin alacağınız ödülü sıfırladıktan sonra bitirmiş olabilirler.

4. bayazt

bayazt User

evet öyle olmuş olabilir.
    Cevap için çok teşekkur ederim supportla konuşurken iyice kafam karışmıştı.. Nerdeyse kafayı yiyecektim yha neyse
    yanlız adamlar öyle yaptıysa iyi zalımlık yapmışlar :) neyse korsan hayatı işte
    tekrar saolun

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.