Bigpatron yardım lütfen.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Burak_pro tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burak_pro

Burak_pro User

Şimdi arkadaşlar betaya emek falan verilmedi diye kardeşlerim.4 milyon inci ile başlanılan zamanlarda açtığım hesabım tarafımca haftalarca belkide aylarca geliştirdiğim hesabım haksızca banlanmışdır . bunda emek yok gibi boş ağızlık yapmaya gerek yok hayatımın en önemli döneminde bu oyuna verdiğim 1 dakika bile benim için emektir. normal seafightte 6 yıllık bir geçmişim vardır siz yokken ben vardım biliyorum betanın ney olduğunu . filolar arası düşmanlık oyundan öteye gittiği için bir kalleş tarafından hakkıma iftira atıldığını düşünüyorum. çarımda ne inci bugu vardır ne taş bugu .
    Open-beta serverdeki hesabım haksız yere banlanmışdır. aksini düşünenler illaki olacak peki beni bu duruma düşürenlerin hesaplarını biraz araştırsak inci bugundan tut taş bugu gülle katlama harita katlama bunlar yoksa ben en az 6 yıllık seafight geçmişimi silip atacağım tekrardan saygılarımla.

HAYLAZ_61-TƇ★ 42339305

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bence silip atın dediğiniz gibi. Dün size hile kullanıldığını yazmıştım sanırım pek idrak edemediniz. Daha açık yazayım ozaman, bonus haritaları illegal program ile katlanmış ve ban almış doğal olarak. Vallahi şaşıyorum size hem hile yapın hesap kapanınca haksız ban diye savunma yapmaya çalışın. Yaptığınız şeyler görülüyor! Haksız ban aldım diye ancak ne yaptığınızı göremeyen oyuncuları inandırırsınız bizleri değil!!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.