BİGPATRON ~x-Large~ fiLo

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cannabis93 tarafından 3 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cannabis93

Cannabis93 User

Ya kardeşim sen benim hesaptan çekmişsin foto yu, ama bende hala görünmüyor. bi detaylı şekilde yazar mısın sen arama yerine hangisine ne yazdın? ben mi hata yapıyorum aceba anlamadım ki. :(

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

detaylı açıklar mısnız ?

3. Cannabis93

Cannabis93 User

Sağolsun bigpatron benim bu hesaptan girip filoyu kontrol ettide. yani şimdi benim filo bu hesaptan görünmüyor açalı 3 gün oldu. sorunu merak ettim ama bigpatronda görünüyor fotosunuda attı. Acaba diyorum donanma aramaya ben mi yanlış yazıyorum. her şekilde denedim her filo var ama ~x-Large~ görünmüyor bende.

4. ben burdan kopyalayıp yapıştırdım gözüküyor filon üye sayısıda bir kişi :)

5. Cannabis93

Cannabis93 User

bende niye görünmüyor yaa.. nereye ne yazmam gerek donanma aramada ben mi yanlış yazıyorum anlamadım gitti ya.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sizin forumda yazdığınız filo ismini yazdım.

Vamos bunu beğendi.
  7. Cannabis93

Cannabis93 User

Peki ben nerde hata yapıyorum bi yönlendirseniz..

8. Cannabis93

Cannabis93 User

Arama talebine uygun bir donanma bulunamadı. Lütfen başka kriterlerle tekrar arama yap. Bu hatayı veriyor , sebebi ne olabilir?

9. *Sempatis*

*Sempatis* User

hangi sv de oynuyorsunuz siz ?

10. Cannabis93

Cannabis93 User

11. *Sempatis*

*Sempatis* User

bu şekildemi yazıyorsunuz.

12. Cannabis93

Cannabis93 User

evet aynen o şekilde yazıyorum hata veriyor. :((

13. *Sempatis*

*Sempatis* User

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun?

NoName** ve AHMETBABA61* bunu beğendi.
  14. Cannabis93

Cannabis93 User

Mozilla dan giriyorum.. ama şöyle birşey var filoyu kurduğum hesaptan görünüyor , bundan görünmüyor..

15. Vamos

Vamos User

Selam

Tam Bilmiyorum Ama PC'den Kaynaklanıyor Olabilir Başka Bir Bilgisayarda Denediniz mi ?

Saygılarımla,CNDKILLER

16. Cannabis93

Cannabis93 User

hayır denemedim ama bu hesabı yeni açmamla bi alakası olabilir mi , yani gemi elit değil , seviye 1. alakası var mıdır?

17. *Sempatis*

*Sempatis* User

yeni hesap açtım denedim yine çıktı filo filoyu ararken tam adını deil de bir kısmını yazarak deneyin birde
    ~x-Lar yazın örnegin..

NoName** ve AHMETBABA61* bunu beğendi.
  18. Cannabis93

Cannabis93 User

Arama yapmak için en azından 3 karakter girmelisin. diyor ~x- yazıyorum yine aynı şeyi diyor. allahım ne kadar şanssızım ya. ayrıyetten oyundaki 1. sınıf elit gemili bi iki kişiye daha söyledim başvuru yapın diye onlardada görünmüyormuş. şaka gibi.

19. tr1 filo aramada google chrome de arattırdığın zaman bulmuyor yandex veya başka tarayıcılardan dene oluyor. kısaca bazı tarayıcılar birbirleriyle bazı kelime ve logları eşleştirmiyor ondan dolayı büyük ihtimalle sen dediğimi yap ordan bulabilirsin.

.EFSANE_ZAZA_21. bunu beğendi.
  20. Şöyle birşey olabilir.

Filodaki gemin TR1dedir. Ama yeni açtığın gemiyi farklı bir serverda(TR2, TR3, v.b) açmış olabilirsin.
    Yeni açtığın geminin bulunduğu serverı bir kontrol et istersen.