Bigpatron veya herhangi bir yetkiliden cevap bekliyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .Muharebe. tarafından 19 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Muharebe.

.Muharebe. User

Yaklaşık 2 sene önce yani 2013 yıllarında şarapnel hilesinden ban yemiştim. Oyundaki rakiplerimden biri beni şikayet etmiş ve hesabım kapatılmıştı. Gerek size Gerek forumdaki adminler hiç hile yapmayan hesaplar 1 ay önceden ban yemiş hesaplar 3 ay ve birden başka cok hile yapmıs oyuncular 1 yıl ban yiyecek kararı cıkmıstı. Ve ben 1 ay ban yemiştim çünkü ilk defa bir oyun hatasını kendi lehime kullanmıstım. Sonra 1 ay cezamı cektikten sonra ban sürem sonsuza dödü. Neden sonsuza döndüğünü sordugumda ise yine gerek supporta veya ts ye gelen yetkililer sonsuz banın acılmıyacağını bunun sistemsel olarak mümkün olmayacağını söylediler. Ve support ise yapacak birşey yok sonsuz almıssınız istesek bile açamayız dediler. Yakın zamanda sonsuz ban alan hesaparın acıldıgına sahit oldum ve dahada ilginçi bu olayı forumda yetkililerden duydum mesele şu harita katlayanlar sonsuz ban yedi çükü artık bigboint 1 sefer bile hile yapanlara sonsuz veriyormus peki 2013 de oyle bir karar yoktu neden sonsuz yedim? ayrıca tr2 deki hesabımın açılmasını istiyorum sebebim ise sonsuz banlar sistemsel olarak açılabiliyormuş.

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu forumda sadece 4 tane yetkili var hangisinden duymus olabilirsiniz cok merak ediyorum gereksiz bilgilerle burdaki oyunculari kafasini karistirmayin ban alan hesaplar icinde sadece oyun yetkilileri karar verir ne olacagibi takip edip hepimiz gorucegiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.