BİGPATRON Sizden Cevap Bekliyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve zehir[zhr] tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zehir[zhr]

zehir[zhr] User

Merhaba cevabı BİGPATRON vermesini istiyorum çünkü bize en sert de yanaşan lakin en iyi cevapları verende sizsiniz bize banların açılması için bildirim yaptığınızı ve cevap beklendiği söylediniz ve bize olumlu yada olumsuz cevap vermediniz + sizin af dan yana olduğunuzu biliyoruz şimdi öncelikle şu yazımı okumanızı rica ediyorum
    " bakın ben paralı oyuncuyum gemime bin ile 1.5 milyar arası para yatırdım ama ben bunu düşünmüyorum sorun şu ben bu gemiyi 2008 de açtım ve kendim fulledim yani günde ortalama 5 saat etkinliklerde 10 12 saat şimdi ortalama 7 saat olarak hesaplarsak 52800 saat eder 3168000 dakika eder ve yaklaşık benim bu hileyi yapmam 5 dk mı aldı sence bu kadar büyük bir emeği 5 dakkalık hatama gitmesi sencede yazık değilmi artık rica ediyorum çekin gemilerden malzemeleri 30 harita yapıdılysa o 30 harita çekin normalda 50 harita yaşmış 30 u kaldıysa toplam kaç inci ediyor bu 50 harita 500 bin - 1 m incide başlatın gemiyi yani yaptığı kadar zarara girsin insanlar 1 ay oldu banlıyız rica ediyorum en azından ilk defa yapanlara imtiyaz gösterin son bir defa af verin böyle bir kitleyi kaybetmeyin bizi oyundan ayırmayın uyarılmıştık ama yaptık bir hata son bir imtiyaz son bir af istiyorun son bir defa daha"
    şimdi bu yazıyı okuduktan sonra support bana verdiği cevap
    "Merhaba ,
    madem bukadar hesap yapmışsınız yaptıgınızda geminizin kapanacagınıda hesap etmiş olsaydınız bunları yazıyor olmazdınız hesaplar acılmıyacaktır:

Saygılarımla,

Gesgin"
    Şimdi size soruyorum eğer benim sadece TR2 de 6 yılım geçtiği bu oyun gecemi gündüzüme çevirdiğim bütün günüm saatlerim paramı özelliklede belirtiyorum emeğimim yani 6 yıllık emeğim 5 dakkalık açık söylim ahmaklığıma gidiyor şimdi ben yaptığım hatayı kabul ediyorum yapmamam lazımdı sizlere öncedende söyledim gemimdeki illegal tüm malzemeleri çekin bakın başka bir support şu cevabı verdi kısaltıyorum tamamını yazmayacağım
    "uzun süredir oyunumuzda bot kullanan yada açıklardan yararlanan üyeler hakkında şikayetler almaktayız. Bir süre izledik bu davranışlardan üyeler kendiliğinden vazgeçer ümidi ile ufak önlemler aldık ancak gördük ki ısrarla kullanan üye sayısı çok."
    bakın ben ilk defa hile kullandım yıllarımı verdiğim oyunda ilk defa hata yaptım aldığım ceza bigpoint verdiği en ağır ceza ile cezalandırıldım ben ilk defa bir hata yaptığım yıllarımı verdiğim saatlerimi harcadığım bu oyunun yetkilileri bana hesaplar açılmayacaktır cümlesini o kadar rahat söylüyorki ben bunu yediremiyorum ha bide şu var ben cevap yazıncada gelen cevap tam bir fiyasko
    "Merhaba ,

Bahsettiğiniz sorun / durum ile ilgili verebileceğimzi tüm cevapları size verdik.

Maalesef size bu konu hakkında başka bir yardımda bulunmamız mümkün değildir.

Saygılarımla,

Demircioglu"

isimlerini özellikle çıkarmadım Gesgin yeni lakin Demircioğlunun her zamanki tavrı bu size soruyorum ben bu oyunu toplamda 52800 saat oynamışım yani 2200 gün ben bu oyunu oynamışım ve tek bir hatamda adminler beni bu kadar rahat tek kalemde silmesini yediremiyorum tekrar söylüyorum çekin malzemeleri yapın bir af ki amacınız belli oyunu hilesi bir oyuna çevirmek ki bu banlar bizi zaten hilenin h sinden dahi uzaklaştırdı yapanıda yapmayanıda lakin sorun şu ban yiyen 10 kişiden 9 u oyunu bırakıyor ki ben size diyorum yıllarımı verdiğim bu oyun beni tek kalemde siliyorsa bende bırakırım çünkü ben yıllarca hatasız oynamışım ve tek bir hatamda beni tek kalemde silip support da otomatik cevap veriyorsa demek oluyorki BİGPOİNT SEAFİGHT TÜRKİYE SUPPORTLARI bizleri başlarından salıp otomatik cevap veriyor malesefki diyeceklerim bunlar BİGPATRON eğerki bizlere son bir şans verilmeyecek ise bunu bize sen söyleki bizi başlarından atmaya çalışan oyun içindeki supportlardan daha fazla otomatik cevap almayalım.
    Eğerki banlar açılmayacak ise en ufak bile bir umut yok ise bize söyleyinki bizde burada belki bir ihtimal ile beklememizi sonlandıralım eğer öylese rica ediyorum banlananlar baksın adlı konumuda silin.

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bu konular hakkinda supporturlar size gerekli cevaplari vermis bigpatronunda size verecegi cevaplar bunlarin disinda herhangi bir cevap olmayacaktir o yuzden bu konuya bu sorun hakkinda kim cevap verirse versin sizi mutlu etmiyecektir lakin bunlari yazmadan once keske hile veya bot tarzi illegal yollara basvurmasaydiniz hesabiniz suan hala acik olurdu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.