Bigpatron Lütfen Siz İlgilenir misiniz?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Leon1232016 tarafından 16 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şu taşların tasarımdan tasarıma aktarırken kaybolmasıyla ilgili olarak neredeyse iki haftadır support ile iletişim halindeyim. Bugün hangi taşlarım kaybolduğunu sordular bende belirttim. Daha sonra bana geri dönüşlerinde manuel müdahele etmeye çalıştığını fakat hesaba etki etmediğini belirttiler. Ben cidden anlamıyorum oyun sorunu nasıl yetkililerin yetkilerini engelleyebilir ki. Bu kadar uzun sürmemeli bir sorunun düzeltilmesi ya insanlardada bir sabır var ben bu sabrı tutmaya çalışıyorum ancak bardak cidden son damlasına gelmeye başladı. Lütfen Bigpatron birde siz kontrol edermisiniz ?

Ticket#2016090137024402
    ID: 1216/9467

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Adminlerin yetkisini etkileyen birşey yok oyunun kendisi hatalı, hesaba eklenmiyor, kalkıpta şimdi size işin teknik kısmını açıklayamayacağım. Kısacası oyundaki hata admin panellerimizide etkiliyor.

Müsait olduğumda denerim ancak deneyen arkadaştan farklı bir sonuç alacağımı sanmıyorum

3. peki sizede teşekkür ederim