bigpatron konuya bakarmısın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DUMAN tarafından 3 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DUMAN

DUMAN User

''Açıklama yapılacak sabırlı olup bekleyiniz ve herhangi bir düzeltme olacağınıda sanmıyorum olacak olsaydı zaten yaparlardi şimdiye kadar.''

Nasıl düzeltme olacağını sanmıyorsunuz.Biz forumda yazılana göre burada hareket ediyoruz.Forumunda güvenilirliği kalmadıktan sonra napalım siz söyleyin!!

Ayrıca konuyu supporta da taşıdım onlar bizi foruma yönlendirdi.Burada yetkili siz olduğuna göre gerekli mercilere hatalı olduğunu söylemek ve bunun düzeltilmesini sağlamak size düşer. Biz oyucular olarak madur olmak zorunda değiliz.

Kısacası Forumda etkinlikle ilgili takasın nasıl olacağı yazıldıysa öyle olmak zorundadır

2. DUMAN

DUMAN User

Ayrıca forumda aynı konunun açılmaması için lütfen konuyu çözüme ulaşana kadar kapatmayınız.

ƓƠԼƊЄƝƁƠƳ bunu beğendi.
  3. gözneli

gözneli User

seafight ilk defa itemleri güzel bir itemle değiştirmiş. Daha öncede denmişti seafight geri adım atmaz yaptıklarından geriye dönmez diye umarım böyle kalır

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Size açıklama yapılacağını belirttim aynı konuda konu açmanız birşeyi değiştirmeyecek aksine ceza almanıza sebebiyet verecektir. Bu nedenle lütfen aynı konu için mesaj açmayınız.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.