Bigpatron içeri lütfen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Captain. tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Captain.

Captain. User

kaldırılmadı diyorsunuz ama bu geminin özellikleri görümüyor bende ? geminin hiçbir özelliği yok gösteriyor ?

2. selam ,

burayı iyice oku sonra anlarsın.

iyi oyunlar...

voboe bunu beğendi.
  3. Captain.

Captain. User

ARadıgımın cevapı o konuda mevcut degil benim sorudgum seahawkın özellikleri neden görünmüyor ?

4. recvol

recvol User

benimde dikkatimi çeken 27. sınıfın özellikleri 25. sınıfla yer değiştirmiş yani %11 top hasarı 25. sınıf gemide var % 11 ele geçirme bonusuda 27. sınıf gemiye yüklenmiş böylemi devam edicek acaba diye sormuştum. yani kısaca 25. 26. 27. sınıf elit gemilerin bonuslarının yerleri değişmiş

5. Captain.

Captain. User

Arkadaşımın gemisinde seahawkın özellikleri varken benim aldıgım yeni seahawkta hiçbir özellik yok

6. galiba tasarımların taşlarının gelmesinde hata var. karaborsadakiler de o yüzden kaldırmıştı. supporta yazmalısın.