Bigpatron içeri (etkinlik sıralaması)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gözneli tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gözneli

gözneli User

Yaratığa giden yol etkinliğinde sıralama haksızlığı yapıldı neden hiçbir yetkili bu konuya el atmadı.Bu kadar oyuncu sıralamaya girmek için emek sarf etti ama açık yapanlar sıralamada yapılmıyacak dereceler yaptılar ve hiç kimsede sıralamaya gemisini sokamadı.Haktan hukuktan bahseden seafight yetkilileri , yapılan açıklarda,hilelerde,botlarda gemileri banlıyorsunuz da herkezin gözü önünde imkansız derecelerle sıralamada 1. 2. 3. olan gemilere neden bir yaptırım yapılmadı.
    Gerekli yerlere bunlar support ve forum olmak üzere defalarca yazıldı ama neden hala yapılan haksızlıklık düzeltilmedi ve asıl hak edenlere ödüller verilmedi.

Benim gemim grup sıralamasını 17. olarak bitirdi.İMKANSIZ DERECELERLE 1. 2. 3.OLAN GEMİLER OLMASAYDI İLK 15TE OLARAK 5 ALEV TOPUNU ALACAKTI AMA ALAMADI.

SİZDEN İSTEDİĞİM SIRALAMANIN KONTROL EDİLMESİ VE ASIL HAK EDENLERE ÖDÜLLERİN VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
    ID-16621353

Ayrıca şuan serverda bazı gemilere 1 er top verildiğini duydum ama hala benim gemime herhangi bir top verilmedi.
    Sizden bir açıklama bekliyoruz ve bu da oyuncu olarak en doğal hakkımız.

2. hayalet.61

hayalet.61 User

malesef haklısın aynı şey tr1 serverinde de bulunmak da bilmiyorum hangi serverde oynuyosunda oyunda ki açığı çok kişi bilmiyodu sanıırım fakat durdurulmaz asi gemisi oyundaki açığı kullanarak kaç tane top götürdü öle oyundaki açıkdan faydalandılar sonrada forumda konu açarak hakdan hukukdan bahsediyolar işte ayrıca tr1 serverinde adminlerle yuvaya giripde sıralama ya girenler vardı onlara noldu oda ayrı bi muamma :)

3. tr1 de 1.44 gibi abes bir dereceyle biten yarışmayı bile geçerli saydılar, hak hukuk konusunu açma çok uzaklar:) Antik yuvadaki Nessiayı yumurtalar olmadan bile 2 dakikanın altında bitirmek imkansızken bu derecelere ödül verdiler, hiç yormayın kendinizi birşey değişmez

4. gözneli

gözneli User

Dediğim gibi TR 2 serverında da 1.44 gibi imkansız dereceyle antik kötülük yuvasında 1. 2. 3. olan gemiler oldu.
    Ayrıca yukarda da bahsettiğim gibi şuan gemisine 1 alev topu verilenler olduğunu duydum.
    Bu yüzden bigpatrondan bir açıklama gelmesini ve hak edilenlere bende dahil olmak üzere ödülün verilmesini istiyoruz.

5. *MV1*

*MV1* User

bu seafightte adalet diye birşey kalmamış artık

6. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a bunları zaten etkinlik başladıgından 1 hafta sonra yetkililere açıktan yayarlanıyorlar diye bizzat yetkili admin gemisini oyuna çagırdık ve gösterdik tamam inceleyecegiz dediler ilk 7 .sıradayken sogudum ve sıralamayı bıraktım...daha önceki gemimde aynı niçk ti oyun başladıgı tarihten bu yana bir tane özel dizayn çıkmadı..1. gemimi bir arkadaşa vermiştim buda kendi gemim 7veya 8 senede 1 bokor tasarımı çıkmazmı ama cvp tamamen şanş işi..bakıyorsun aynı adama her ay bkor çıkıyor üst üste şans ya gerçi milli piyangoda bile böyle şans bulunmuyor..

Son düzenlenen: 13 Eylül 2015
  7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

henüz bir bilgi yok,bilgi geldiğinde sizlerle paylaşılıcaktır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.