Bigpatron içeri (etkinlik sıralaması)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve gözneli tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gözneli

gözneli User

Yaratığa giden yol etkinliğinde sıralama haksızlığı yapıldı neden hiçbir yetkili bu konuya el atmadı.Bu kadar oyuncu sıralamaya girmek için emek sarf etti ama açık yapanlar sıralamada yapılmıyacak dereceler yaptılar ve hiç kimsede sıralamaya gemisini sokamadı.Haktan hukuktan bahseden seafight yetkilileri , yapılan açıklarda,hilelerde,botlarda gemileri banlıyorsunuz da herkezin gözü önünde imkansız derecelerle sıralamada 1. 2. 3. olan gemilere neden bir yaptırım yapılmadı.
    Gerekli yerlere bunlar support ve forum olmak üzere defalarca yazıldı ama neden hala yapılan haksızlıklık düzeltilmedi ve asıl hak edenlere ödüller verilmedi.

Benim gemim grup sıralamasını 17. olarak bitirdi.İMKANSIZ DERECELERLE 1. 2. 3.OLAN GEMİLER OLMASAYDI İLK 15TE OLARAK 5 ALEV TOPUNU ALACAKTI AMA ALAMADI.

SİZDEN İSTEDİĞİM SIRALAMANIN KONTROL EDİLMESİ VE ASIL HAK EDENLERE ÖDÜLLERİN VERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
    ID-16621353

Son düzenlenen: 3 Eylül 2015
    KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  2. benim gemimde 16. sıralamada bitirdi ilk 3 teki gemiler acık ve hileyle yapmıştır bu yüzden gecilememiştir derhal düzeltin sıralamayı haketenlere verin ödülleri bende dahil olmak üzere

KARACABEYLİ.(TR) bunu beğendi.
  3. Bu konuya katılıyorum ve adminlerin bu konuya bir çözüm bulmasını istiyorum bende 5 alev fırtınası alıyordum normalde ama o ilk 3 yüzünden alamadım gereken ödüllerin doğru kişilere verilmesi gerekmektedir

4. Varmı konu ile ilgili yapıcı bir düşünceniz ? Yoksa standart cevap '' Genel bir sorun, merkeze ilettik, bekliyoruz'' mu ?

5. gözneli

gözneli User

Bu önemli bir sorun değil mi neden hala cevap verilmiyor, yapılan haksızlığa göz mü yumulacak.Hak eden oyuncuların emeklerinin çalınması en büyük haksızlıktır.

6. herzamanki gibi kişiye özel muamele sen birşeye sahip olmak için günlerce emek harcarsın başkası gelir 2 dk da hile ile alır gider alışın artık :)

7. snow

snow User

Gerekli yerlere iletildi denmesini değil ASIL HAKEDEN oyunculara ödüllerin verilmesini istiyoruz.Bununla ilgili bir açıklama neden HALA yapmıyorsunuz..

8. -VaLi-58-

-VaLi-58- User

4,5 sıradaki gemilerimiz 12 top aldı 6,7,8 sıradaki gemilerimiz 8 er top aldı bu ne saçma birşey bunu düzeltin artık bu 5 v*k gemiside 15 top alması gerekiyor bu oyundan bizden iyisini yapan yok hakkımız olanı istiyoruz.

9. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

üzgünüm ama sizler de biliyorsunuz bigpatron adminimizin veya diğer support adminlerinin elinde olan birşey değil programcılar düzenleyip ve en kısa zamanda umarım kazananların ödülü verileceğini düşünüyorum. bizlere bir duyuru ulaştığında forumda sizler için paylaşacağız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.